Done by Deer Slabbetjes en Spuugdoekjes

Op deze pagina vind je onze complete collectie Done by Deer slabbetjes en spuugdoekjes. Veel van deze producten zijn onmisbaar voor je kindje. Veel Done by Deer spuugdoekjes zorgen ervoor dat jouw kindje schoon blijft. Ook kan je een doekje tussen jou en je kindje leggen tijdens het voeden waardoor jij zelf schoon blijft.

Lees meer...

Over Done by Deer

Done by Deer is een leuk, Scandinavisch merk van producten voor kinderen en hun ouders. Done by Deer gebruikt vaak simpele contouren van dieren op een achtergrond van hele hippe kleuren. Krokodillen, neushoorns en olifanten zijn een greep uit de dieren die voorkomen op Done by Deer producten.

Online bestellen

Done by Deer slabbetjes en spuugdoekjes bestel je heel eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis, op een moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Done By Deer Deer Raffi Slab Mustard 2 Stuks

  Met deze Done By Deer Deer Raffi Slab Mustard 2 Stuks blijven de kleren van je kindje schoon. Gemaakt van zacht materiaal en zijn met klittenband om de nek van je kindje vast te maken. Geleverd per 2 stuks.
  21,95
 • Quick view

  Done By Deer Confetti Slab Met Mouwen Sand

  De Done By Deer Confetti Slab Met Mouwen Sand is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog. Wasbaar op 30 graden.

  21,95

  20,95

 • Quick view

  Done By Deer Croco Slab Met Mouwen Green

  De Done By Deer Croco Slab Met Mouwen Green is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog. Wasbaar op 30 graden.
  21,95
 • Quick view

  Done By Deer Elphee Slab Met Mouwen Blue

  De Done By Deer Elphee Slab Met Mouwen Blue is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog. Wasbaar op 30 graden.
  21,95
 • Quick view

  Done By Deer Happy Dots Slab Met Mouwen

  De Done By Deer Happy Dots Slab Met Mouwen is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog. Wasbaar op 30 graden.

  21,95

  20,95

 • Quick view

  Done by Deer Dreamy Dots Slab Met Mouwen 6-18 Mnd

  De Done by Deer Dreamy Dots Slab Met Mouwen 6-18 Mnd is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog!
  17,56
 • Quick view

  Done by Deer Elphee & Raffi Slab

  De slab van het merk Done by Deer is een mooie slab gemaakt van silicone. De kleren van je kindje blijven schoon als hij/zij knoeit, en je kindje heeft ook nog eens een leuke look.
  8,49
 • Quick view

  Done By Deer Deer Friends Slab 2 Stuks

  Met deze stijlvolle Done By Deer Deer Friends Slab 2 Stuks blijven de kleren van je kindje schoon. Gemaakt van zacht materiaal en met klittenband om de nek van je kindje vast te maken. Geleverd per 2 stuks.

  19,95

  18,66

 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Slab Met Mouwen 6-18 Mnd

  De Done By Deer Sea Friends Slab Met Mouwen 6-18 Mnd is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog.

  19,95

  18,66

 • Quick view

  Done by Deer Dreamy Dots Slab Met Mouwen 18 Mnd

  De stijlvolle Done by Deer Dreamy Dots Slab Met Mouwen 18 Mnd is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog!
  20,90
 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Slab

  Met deze stijlvolle Done By Deer Sea Friends Slab blijven de kleren van je kindje schoon. De slab voelt zacht aan en met klittenband om de nek van je kindje vast te maken. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 11,95

  Special Price 11,01

 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Slab Elphee 2 Stuks

  De Done By Deer Peekaboo Slab Elphee 2 Stuks is een echte musthave. De slab is waterafstotend en heeft een handig opvangbakje. Daarnaast heeft de slab een stijlvol design. Wordt geleverd per 2 stuks.

  24,95

  19,96

 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo First Meal Set Deer Friends

  Met de stijlvolle Done By Deer Peekaboo First Meal Set Deer Friends beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een kommetje, lepel en slab.

  34,95

  33,11

 • Quick view

  Done By Deer Ozzo Slab Met Mouwen Powder

  De Done By Deer Ozzo Slab Met Mouwen Powder is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog. Wasbaar op 30 graden.
  21,95
 • Quick view

  Done By Deer Lalee Slab Met Mouwen Sand

  De Done By Deer Lalee Slab Met Mouwen Sand is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog. Wasbaar op 30 graden.
  21,95
 • Quick view

  Done By Deer Ozzo Slab Powder 2 Stuks

  De Done By Deer Ozzo Slab Powder 2 Stuks is een echte musthave. De slab is gemaakt van silicone, is waterafstotend en heeft een handig opvangbakje. Ook is de slab verstelbaar en heeft een stijlvol design.
  23,95
 • Quick view

  Done By Deer Lalee Slab Sand/Green 2 Stuks

  De Done By Deer Lalee Slab Sand/Green 2 Stuks is een echte musthave. De slab is gemaakt van silicone, is waterafstotend en heeft een handig opvangbakje. Ook is de slab verstelbaar en heeft een stijlvol design.
  23,95
 • Quick view

  Done by Deer Elphee Slab Blue 2 Stuks

  De Done by Deer Elphee Slab Blue 2 Stuks is een echte musthave. De slab is waterafstotend, verstelbaar en heeft een handig opvangbakje. Daarnaast heeft de slab een stijlvol design. Wordt geleverd per twee stuks.
  23,95
 • Quick view

  Done By Deer Raffi Slab Mustard 2 Stuks

  De Done By Deer Raffi Slab Mustard 2 Stuks is een echte musthave. De slab is gemaakt van silicone, is waterafstotend en heeft een handig opvangbakje. Ook is de slab verstelbaar en heeft een stijlvol design.

  23,95

  19,16

 • Quick view

  Done By Deer Deer Lalee Slab Sand 2 Stuks

  Met deze Done By Deer Deer Lalee Slab Sand 2 Stuks blijven de kleren van je kindje schoon. Gemaakt van zacht materiaal en zijn met klittenband om de nek van je kindje vast te maken. Geleverd per 2 stuks.
  21,95
 • Quick view

  Done by Deer Croco Slab Green 2 Stuks

  De Done by Deer Croco Slab Green 2 Stuks is een echte musthave. De slab is waterafstotend, verstelbaar en heeft een handig opvangbakje. Daarnaast heeft de slab een stijlvol design. Wordt geleverd per twee stuks.

  23,95

  19,16

 • Quick view

  Done by Deer Dinner Time Dinerset

  Met de Done by Deer Dinner Time Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een placemat, bord, lepel, mok en slab met opvangbakje.

  61,95

  53,71

 • Quick view

  Done by Deer Stick & Stay Dinerset

  Met de Done by Deer Stick & Stay Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit twee bordjes met vakjes, slab met opvangbakje en mokje.
  69,95
 • Quick view

  Done By Deer Deer Elphee Slab Blue 2 Stuks

  Met deze Done By Deer Deer Elphee Slab Blue 2 Stuks blijven de kleren van je kindje schoon. Gemaakt van zacht materiaal en zijn met klittenband om de nek van je kindje vast te maken. Geleverd per 2 stuks.
  21,95
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Vaderdag
Trustpilot