Koeka slabbetjes en spuugdoekjes

Aan jouw babyuitzet mogen slabbetjes en spuugdoekjes natuurlijk niet ontbreken. Je kindje morst regelmatig, maar met de Koeka slabbetjes en spuugdoekjes is dit geen enkel probleem. Koeka kiest voor materialen die fijn aanvoelen en daarnaast goed vocht opnemen.

Lees meer...

Over Koeka

Koeka heeft een sterke voorkeur voor het gebruik van badstof. Dat is bij uitstek textiel dat uitstekend vocht opneemt en lekker zacht aanvoelt voor je kindje. Kortom, het perfecte materiaal voor slabbetjes en spuugdoekjes. Alle Koeka producten zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen helemaal aan het doel dat Koeka beoogt: babyproducten maken die zowel mooi als functioneel zijn.

Bestel online

De mooiste en fijnste Koeka producten bestel je heel gemakkelijk online. Wacht niet langer, en bestel vandaag nog jouw favoriete Koeka slabbetjes en spuugdoekjes via onze webshop.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Antwerp Mini Slab Soft Blue

  De Koeka Antwerp Mini Slab Soft Blue is ideaal tijdens het eten. Met de slab bescherm je de kleertjes van je kindje tegen vuil en vocht. De slab van Koeka is gemaakt van zacht katoen en voelt comfortabel aan.
  16,95
 • Quick view

  Koeka Royan Sjaalslab

  De Koeka Royan Sjaalslab is ideaal tijdens het eten. Met de slab bescherm je de kleertjes van je kindje tegen vuil en vocht. De slab is gemaakt van zacht katoen en dankzij de drukknopen gemakkelijk om te doen.
  12,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Slab

  De Koeka Dijon Slab is ideaal tijdens het eten. Met de slab bescherm je de kleertjes van je kindje tegen vuil en vocht. De slab is gemaakt van zacht katoen en dankzij de drukknopen gemakkelijk om te doen.

  9,95

  8,90

 • Quick view

  Koeka Drop Dijon Slab Met Mouw

  De Koeka Drop Dijon Slab Met Mouw is ideaal tijdens het eten. Met de slab bescherm je de kleertjes van je kindje tegen vuil en vocht. De slab is gemaakt van zacht katoen en dankzij de drukknopen gemakkelijk om te doen.
  19,95
4 Resultaten
Trustpilot