Oxo Tot Slabbetjes en Spuugdoekjes

Geef je kindje een praktisch slabbetje van Oxo Tot. Aan veel Oxo Tot slabbetjes zit een kuststof bakje dat gemorst eten opvangt. Zo blijft de kleding van je kindje langer schoon. Een gebruikte slab vouw je gemakkelijk op om mee te nemen in de luiertas, zonder dat de tas vies wordt.

Lees meer...

Over Oxo Tot

Oxo Tot ziet het als haar doel om producten te maken die het leven gemakkelijker maken. Het assortiment van Oxo Tot is heel divers. Bij Babypark verkopen wij ook allerlei producten van Oxo Tot. Bekijk ook gerust eens ons complete Oxo Tot assortiment!

Online bestellen

Oxo Tot slabbetjes zijn online te bestellen via Babypark.nl. Als je er vandaag snel bij bent (vóór 20.00 uur), krijg jij de slabbetjes in de meeste gevallen al de volgende dag thuisbezorgd. Voorwaarde is wel dat je bij het doen van je bestelling ook direct online betaalt. Mochten de slabbetjes niet bij ons op voorraad zijn, dan worden deze wel later bezorgd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    OXO Tot Slab

    Deze OXO Tot Slab is ideaal, zo knoeit je kindje minder op de kleding. De oprolbare slab is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en met klittenbandsluiting om de nek van je kindje vast te maken.
    16,95
1 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot