Silly Billyz Slabbetjes en Spuugdoekjes

Geef je kindje leuke slabbetjes van Silly Billyz. Deze zijn stuk voor stuk bijzonder praktisch. Kies je voor een Silly Billyz bandana slab, dan kan je kindje deze de hele dag dragen. Een bandana slab ziet eruit als een sjaaltje. De slab zorgt ervoor dat je kindje de hele dag door schoon blijft.

Lees meer...

Voor kindjes die veel knoeien

Verder zijn er Silly Billyz slabbetjes die extra bescherming geven bij het eten van je kindje. Deze slabbetjes hebben bijvoorbeeld een opvangbakje wat zorgt dat de kleding schoon blijft. Van Silly Billyz zijn ook slabbetjes verkrijgbaar met mouwtjes. Zo zorg je ervoor dat de kleertjes van je kindje tijdens de maaltijden schoon blijven.

Vlekwerend en waterdicht

De slabbetjes van Silly Billiz zijn vlekwerend en waterdicht. Ze worden dus niet zomaar vies. Mocht je kindje morsen, dan trekt het eten niet direct in het slabbetje. De kleertjes van je kindje worden dus minder snel nat en vies.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Silly Billyz Bandana Slab

    Deze Silly Billyz Bandana Slab is ideaal als baby's eerste slab. De zachte en absorberende stof houdt de gevoelige huid van je baby droog. De Silly Billyz Bandana is voorzien van een drukknoopsluiting.

    Normale prijs: 7,35

    Special Price 7,16

1 Resultaten
Trustpilot