Speelauto baby

Bij speelgoed voor kinderen denk je al snel aan bad eendjes, plaspoppen, dieren, treintjes en autootjes. Dit type speelgoed blijft kinderen van verschillende generaties boeien. Bij Babypark vind je deze klassiekers natuurlijk ook terug. Zoek je auto speelgoed voor je baby dan hebben we daar verschillende leuke opties voor. De baby speelauto koop je altijd tegen de scherpste prijzen van Nederland dankzij onze laagsteprijsgarantie. Doordat we enkel A-merken hanteren, is de kwaliteit en veiligheid ook altijd dik in orde.

Lees meer...

Assortiment baby speelauto

In ons assortiment hebben we verschillende leuke auto’s te krijgen. Voor een houten auto als speelgoed voor je baby hebben we ook meerdere opties zoals leuke wagentjes van Little Dutch. Deze wagentjes zijn lekker handzaam vast te pakken en geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Ook hebben we leuke kleurrijke autootjes van het merk Vtech die beschikken over verschillende geluidjes, vrolijke zinnetjes en zelfs gezongen liedjes. Ze zijn te activeren door een druk op een grote knop. Zo wordt je kindje niet alleen motorisch uitgedaagd maar ook door middel van geluid. Bekijk het hele assortiment voor alle verschillende opties die we hebben en kies de baby speelauto die het beste bij jouw kindje past.

Online bestellen speelauto baby

Heb je een keuze kunnen maken dan bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bestellingen die voor 23:59 uur worden geplaatst, kunnen we vaak dezelfde werkdag nog versturen. Zo kan je kindje er de volgende dag al mee spelen. Of kom de hele collectie met eigen ogen bekijken in een van onze megastores. Voor de adresgegevens van een megastore in jouw regio, kun je onze website raadplegen.

Lees minder...
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Ted De Terreinwagen

  De Vtech Toet Toet Ted De Terreinwagen zorgt voor uren plezier. Laat de auto los om het te laten rijden en geniet van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten. Wordt geleverd inclusief 2x AAA batterijen.

  10,-

  9,95

 • Quick view

  Vtech Toet Toet Cas De Camper

  De Vtech Toet Toet Cas De Camper zorgt voor uren plezier. Laat de camper los om het te laten rijden en geniet van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten. Wordt geleverd inclusief 2x AAA batterijen.

  10,-

  9,95

 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto Cas / Ted / Pascal 3 Stuks

  Met de Vtech Toet Toet Auto Cas / Ted / Pascal 3 Stuks kan je kindje zich uitstekend vermaken. Laat de auto's los om het te laten rijden en geniet van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten.

  28,-

  25,87

 • Quick view

  Baby's Only Auto

  De Baby's Only Auto is leuk speelgoed voor je kindje en draagt bij aan de ontwikkeling. Door het stijlvolle design is de auto ook leuk als accessoire voor op de baby- of kinderkamer. Geschikt vanaf 6 maanden.
  12,95
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Hamerbank

  Met de Dantoy Tiny BIO Hamerbank kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de hamerbank wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  36,-
 • Quick view

  Trixie Houten Dierenauto Set

  Met de Trixie Houten Dierenauto Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de auto's wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Trixie is gemaakt van hout.
  24,95
 • Quick view

  Dantoy BIO Zand & Water Set

  Met de Dantoy BIO Zand & Water Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de set wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  25,-
 • Quick view

  Dantoy BIO Voertuigen Set

  Met de Dantoy BIO Voertuigen Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de auto's wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  30,-
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Vormensorteerder

  Met de Dantoy Tiny BIO Vormensorteerder kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de vormensorteerder wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam materiaal.

  36,-

  28,27

 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Stapeltoren

  Met de Dantoy Tiny BIO Stapeltoren kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de stapeltoren wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  19,50

  14,83

 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Fun Auto's

  Met de Dantoy Tiny BIO Fun Auto's kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de auto's wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  14,50

  11,95

 • Quick view

  Chicco Eco Auto

  De Chicco Eco Auto is leuk speelgoed voor je kindje en draagt bij aan de ontwikkeling. Door het strakke design is de auto ook leuk als accessoire voor op de babykamer. Geschikt vanaf 6 maanden.

  Normale prijs: 12,95

  Special Price 8,99

 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto Ravi / Ryan / Pepijn 3 Stuks

  Met de Vtech Toet Toet Auto Ravi / Ryan / Pepijn 3 Stuks kan je kindje zich uitstekend vermaken. Laat de auto's los om het te laten rijden en geniet van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten.

  28,-

  22,40

 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Zand & Water Set

  Met de Dantoy Tiny BIO Zand & Water Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de set wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  19,50

  15,49

 • Quick view

  Dantoy BIO Tractor

  Met deze Dantoy BIO Tractor kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de tractor wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  31,-

  23,79

 • Quick view

  Trixie Houten Dierenauto Met Aanhangwagen

  Met de Trixie Houten Dierenauto Met Aanhangwagen maakt je kindje de leukste ritjes. Door de eindeloze mogelijkheden van dit speelgoed zal je kindje zich uren kunnen vermaken en zich spelenderwijs ontwikkelen.
  24,95
 • Quick view

  Dantoy BIO Vrachtwagen Set

  Met de Dantoy BIO Vrachtwagen Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de vrachtwagen wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  30,-

  22,84

 • Quick view

  Vtech Toet Ryan De Raceauto

  De Vtech Toet Ryan De Raceauto zorgt voor uren plezier. Laat je kindje heerlijk rondrijden en genieten van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten. Wordt geleverd inclusief 2x AAA batterijen.

  10,-

  8,-

 • Quick view

  Vtech Toet Toet Pepijn De Politieauto

  De Vtech Toet Toet Pepijn De Politieauto zorgt voor uren plezier. Laat je kindje heerlijk rondrijden en genieten van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten. Wordt geleverd inclusief 2x AAA batterijen.

  10,-

  8,40

 • Quick view

  Little Dutch Hulpverleningsauto's

  Heeft er iemand hulp nodig? Met de Little Dutch Hulpverleningsauto's is je kindje snel ter plaatse om hulp te bieden. Het set bestaat uit 3 auto's en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt vanaf 1 jaar.

  14,95

  11,81

 • Quick view

  Little Dutch Houten Sportauto Rust

  De Little Dutch Houten Sportauto Rust is leuk speelgoed voor je kindje. Door het stijlvolle design is de sportauto ook leuk als accessoire voor de baby- of kinderkamer. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

  6,95

  5,49

 • Quick view

  Little Dutch Houten Bus Olive

  De Little Dutch Houten Bus Olive is leuk speelgoed voor je kindje. Door het stijlvolle en kleurrijke design is de bus ook leuk als accessoire voor de baby- of kinderkamer. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
  6,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Press & Go Lodge Brandweerwagen

  De Vtech Toet Toet Auto's Press & Go Lodge Brandweerwagen zorgt voor uren plezier. Laat de brandweerwagen los om het te laten rijden en geniet van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten.

  15,-

  12,-

 • Quick view

  Little Dutch Houten Auto Pink

  De schattige Little Dutch Houten Auto Pink is leuk speelgoed voor je kindje. Door het stijlvolle design is de auto ook leuk als accessoire voor de baby- of kinderkamer. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

  6,95

  5,49

27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot