Speelauto baby

Bij speelgoed voor kinderen denk je al snel aan bad eendjes, plaspoppen, dieren, treintjes en autootjes. Dit type speelgoed blijft kinderen van verschillende generaties boeien. Bij Babypark vind je deze klassiekers natuurlijk ook terug. Zoek je auto speelgoed voor je baby dan hebben we daar verschillende leuke opties voor. De baby speelauto koop je altijd tegen de scherpste prijzen van Nederland dankzij onze laagsteprijsgarantie. Doordat we enkel A-merken hanteren, is de kwaliteit en veiligheid ook altijd dik in orde.

Lees meer...

Assortiment baby speelauto

In ons assortiment hebben we verschillende leuke auto’s te krijgen. Voor een houten auto als speelgoed voor je baby hebben we ook meerdere opties zoals leuke wagentjes van Little Dutch. Deze wagentjes zijn lekker handzaam vast te pakken en geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Ook hebben we leuke kleurrijke autootjes van het merk Vtech die beschikken over verschillende geluidjes, vrolijke zinnetjes en zelfs gezongen liedjes. Ze zijn te activeren door een druk op een grote knop. Zo wordt je kindje niet alleen motorisch uitgedaagd maar ook door middel van geluid. Bekijk het hele assortiment voor alle verschillende opties die we hebben en kies de baby speelauto die het beste bij jouw kindje past.

Online bestellen speelauto baby

Heb je een keuze kunnen maken dan bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bestellingen die voor 23:59 uur worden geplaatst, kunnen we vaak dezelfde werkdag nog versturen. Zo kan je kindje er de volgende dag al mee spelen. Of kom de hele collectie met eigen ogen bekijken in een van onze megastores. Voor de adresgegevens van een megastore in jouw regio, kun je onze website raadplegen.

Lees minder...
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Baby's Only Auto

  De Baby's Only Auto is leuk speelgoed voor je kindje en draagt bij aan de ontwikkeling. Door het stijlvolle design is de auto ook leuk als accessoire voor op de baby- of kinderkamer. Geschikt vanaf 6 maanden.
  12,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Cas De Camper

  De Vtech Toet Toet Cas De Camper zorgt voor uren plezier. Laat de camper los om het te laten rijden en geniet van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten. Wordt geleverd inclusief 2x AAA batterijen.
  10,-
 • Quick view

  Dantoy BIO Zand & Water Set

  Met de Dantoy BIO Zand & Water Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de set wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  24,-
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Hamerbank

  Met de Dantoy Tiny BIO Hamerbank kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de hamerbank wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  35,-
 • Quick view

  Liewood Kevin Auto En Vliegtuig Hunter / Olive Green

  Met de Liewood Kevin Auto En Vliegtuig Hunter / Olive Green kan je kindje heerlijk spelen. Door de stijlvolle kleuren kunnen de auto en het vliegtuig ook als decoratie op de kinderkamer gebruikt worden.
  25,-
 • Quick view

  Dantoy BIO Voertuigen Set

  Met de Dantoy BIO Voertuigen Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de auto's wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  30,-
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Vormensorteerder

  Met de Dantoy Tiny BIO Vormensorteerder kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de vormensorteerder wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam materiaal.
  35,-
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Stapeltoren

  Met de Dantoy Tiny BIO Stapeltoren kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de stapeltoren wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  18,50

  14,46

 • Quick view

  Dantoy BIO Tuff Tuff Boot

  Met deze Dantoy BIO Tuff Tuff Boot kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de boot wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  18,-

  15,95

 • Quick view

  Dantoy BIO Vrachtwagen Set

  Met de Dantoy BIO Vrachtwagen Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de vrachtwagen wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  29,-

  22,50

 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Fun Auto's

  Met de Dantoy Tiny BIO Fun Auto's kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de auto's wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  13,75

  10,99

 • Quick view

  Dantoy BIO Tractor

  Met deze Dantoy BIO Tractor kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de tractor wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  30,-
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Zand & Water Set

  Met de Dantoy Tiny BIO Zand & Water Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de set wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  18,50

  16,50

 • Quick view

  Vtech Toet Toet Ted De Terreinwagen

  De Vtech Toet Toet Ted De Terreinwagen zorgt voor uren plezier. Laat de auto los om het te laten rijden en geniet van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten. Wordt geleverd inclusief 2x AAA batterijen.
  10,-
 • Quick view

  Little Dutch Truck Oplegger

  Met de Little Dutch Truck Oplegger komt de fantasie van je kindje tot leven! De truck beschikt over een stevige oplegger die kan worden uitgeklapt en wordt geleverd met 4 gekleurde autootjes.

  19,95

  16,56

 • Quick view

  Little Dutch Houten Bus Olive

  De Little Dutch Houten Bus Olive is leuk speelgoed voor je kindje. Door het stijlvolle en kleurrijke design is de bus ook leuk als accessoire voor de baby- of kinderkamer. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

  6,95

  5,10

 • Quick view

  Little Dutch Pure & Nature Houten Autobaan

  Met de Little Dutch Pure & Nature Houten Autobaan komt de fantasie van je kindje tot leven. De autobaan bestaat uit 4 verdiepingen en 4 gekleurde autootjes. Verder is de baan gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  27,95

  23,79

 • Quick view

  Little Dutch Houten Sportauto Rust

  De Little Dutch Houten Sportauto Rust is leuk speelgoed voor je kindje. Door het stijlvolle design is de sportauto ook leuk als accessoire voor de baby- of kinderkamer. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

  6,95

  4,76

 • Quick view

  Little Dutch Hulpverleningsauto's

  Heeft er iemand hulp nodig? Met de Little Dutch Hulpverleningsauto's is je kindje snel ter plaatse om hulp te bieden. Het set bestaat uit 3 auto's en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt vanaf 1 jaar.

  14,95

  11,05

 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Press & Go Lodge Brandweerwagen

  De Vtech Toet Toet Auto's Press & Go Lodge Brandweerwagen zorgt voor uren plezier. Laat de brandweerwagen los om het te laten rijden en geniet van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten.

  15,-

  13,50

 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Boris Bulldozer

  Met deze Vtech Toet Toet Auto's Boris Bulldozer kan je kindje puin en stenen opruimen. Boris de bulldozer is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van grappige geluidjes. Geschikt van 1 - 5 jaar.
  10,-
 • Quick view

  Little Dutch Houten Auto Pink

  De schattige Little Dutch Houten Auto Pink is leuk speelgoed voor je kindje. Door het stijlvolle design is de auto ook leuk als accessoire voor de baby- of kinderkamer. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

  6,95

  5,10

 • Quick view

  Vtech Toet Toet Politieauto

  Laat je kindje met deze Vtech Toet Toet Politieauto alle boeven vangen! De auto beschikt over verschillende toetsen en heeft vrolijke melodietjes en liedjes. De muziek wordt automatisch uitgeschakeld.

  23,-

  22,95

 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Peter Politie

  Met deze Vtech Toet Toet Auto's Peter Politie kan je kindje de boeven gaan vangen. Peter de politie is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van grappige geluidjes. Geschikt van 1 - 5 jaar.
  9,25
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot