7 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Bunny Bijtring Nougat

  De Jollein Bunny Bijtring Nougat zal het tandvlees verzachten bij doorkomende tandjes wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van 100% rubber en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Jollein Moon Bijtring Jeans Blue

  De Jollein Moon Bijtring Jeans Blue zal het tandvlees verzachten bij doorkomende tandjes wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van 100% rubber en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Jollein Bunny Ears Bijtring

  De Jollein Bunny Ears Bijtring zal het tandvlees verzachten bij doorkomende tandjes wanneer je kindje er op bijt en kauwt. De bijtring is gemaakt van 100% rubber en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  8,95

  7,99

 • Quick view

  Jollein Falling Star Bijtring Pale Pink

  De Jollein Falling Star Bijtring Pale Pink zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Jollein Whale Bijtring Caramel

  De Jollein Whale Bijtring Caramel zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Jollein Cloud Bijtring Storm Grey

  De Jollein Cloud Bijtring Storm Grey zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Jollein Leaves Bijtring Ash Green

  De Jollein Leaves Bijtring Ash Green zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  12,99

  9,09

7 Resultaten
Trustpilot