Little Dutch knuffeldoekje

Little Dutch biedt meer dan 250 kinderartikelen en in elk artikel zie je de passie en liefde terug die in het ontwerp zijn gestoken. Zo ook in het aanbod Little Dutch knuffeldoekjes en knuffels. Deze kwalitatief hoogwaardige knuffels hebben een ideaal formaat en voldoen uiteraard aan alle veiligheidseisen. Je bestelt ze eenvoudig via de webshop van Babypark. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je er ook nooit teveel voor. Bekijk de collectie en zie hoe schattig deze knuffels zijn, elk van hen verdient zeker een plekje in een leuke kinderkamer.

Lees meer...

Assortiment Little Dutch knuffeldoekjes

In de webshop van Babypark vind je zowel knuffels in verschillende maten als schattige Little Dutch knuffeldoekjes. Deze doekjes hebben een ideaal formaat en bieden door de vele labeltjes voor veel speelplezier voor jouw kindje. Ze zijn ook in verschillende kleuren beschikbaar. En omdat Little Dutch de rest van hun collectie ook in deze kleuren aanbiedt, is alles ook schitterend te combineren. Zo kun je echt voor een bepaalde stijl gaan in de kinderkamer. De creaties van Little Dutch zijn trendy maar toch tijdloos zodat ze vaak goed te combineren zijn met al bestaande artikelen die je hebt voor de kinderkamer. Voor jouw kindje gaat het natuurlijk vooral om het uiterlijk en de heerlijke zachte materialen.

Bestellen knuffeldoekje Little Dutch

Wil jouw kindje morgen al kunnen knuffelen met zo’n leuke knuffel of knuffeldoekje van Little Dutch? Bestel dan voor 20:00 uur. Indien de knuffel op voorraad is dan versturen wij het dezelfde werkdag nog. Bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer worden gratis verzonden. Wil je de knuffels eerst graag zelf zien en voelen? Dat kan, kom dan gezellig langs in een van onze megastores die je door Nederland verspreid vindt. Wij hebben een overzicht van alle megastores met adressen en openingstijden op onze website geplaatst. We hopen je spoedig eens te mogen verwelkomen.

15 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Knuffeldoekje

  Hoe leuk en handig is dit schattige Little Dutch Sailors Bay Knuffeldoekje? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!

  10,95

  9,09

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Knuffeldoekje

  Met het Little Dutch Little Goose Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  10,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Speendoek

  Met de Little Dutch Sailors Bay Speendoek heb je de speen van je kindje zo weer terug gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt lekker zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.

  6,95

  5,77

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Speendoekje

  Met het stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.

  4,95

  4,21

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Speendoekje

  Met het Little Dutch Little Goose Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  5,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Knuffeldoekje Ster

  Met het Little Dutch Pure Knuffeldoekje Ster kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over diverse labels.

  Normale prijs: 13,95

  Special Price 12,71

 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Knuffeldoekje Ster

  Met het Little Dutch Wild Flowers Knuffeldoekje Ster kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over diverse labels.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffeldoek Roze

  Met het mooie Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffeldoek Roze kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Knuffeldoekje

  Met het mooie Little Dutch Little Goose Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Knuffeldoek

  Met het mooie Little Dutch Sailors Bay Knuffeldoek kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Knuffeldoek Donkerroze

  Met het Little Dutch Little Pink Flowers Knuffeldoek Donkerroze kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Speendoekje Donkerroze

  Met het Little Dutch Little Pink Flowers Speendoekje Donkerroze heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.

  5,95

  5,06

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Speendoekje Roze

  Met het Little Dutch Flowers & Butterflies Speendoekje Roze heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.

  5,95

  5,06

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Speendoekje

  Met het Little Dutch Flowers & Butterflies Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.

  6,95

  5,77

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffeldoekje

  Hoe leuk en handig is dit Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffeldoekje? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!

  10,95

  9,09

15 Resultaten
Trustpilot