Een Baby's Only knuffel kopen

 

Baby's Only knuffels
Bij Babypark zijn er meerdere knuffels van Baby's Only in de aanbieding. Zo is er voor jou altijd genoeg keuze in kleur en formaat.

 

Lees meer...

Een knuffel van Baby's Only is geweldig om te geven en erg leuk om te krijgen. En omdat hij online in meerdere kleuren te krijgen is, kun je deze aanpassen aan het geslacht van het kindje of bijvoorbeeld naar de kleuren van de babykamer. Zo zijn deze leuke knuffels verkrijgbaar in wit, beige, licht grijs, antraciet, babyroze, fuchsia, en babyblauw. Ze zijn niet alleen leuk om mee te knuffelen, maar ook erg Lief! als accessoire.

 

Afmetingen en materiaal Baby's Only knuffels
De knuffels worden gemaakt van heerlijke zachte stof waar je kindje heerlijk tegenaan wil kruipen. De knuffels hebben een leuk gebreid kabelmotief, en ze zijn door de geborduurde ogen en neus geheel veilig voor je kindje.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Sense Knuffelkonijn

  Deze Baby's Only Sense Knuffelkonijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Bovendien kan de knuffel prima als decoratie worden gebruikt in de baby- of kinderkamer.

  24,95

  19,95

 • Quick view

  Baby's Only Classic Beer 35 cm

  Met de Baby's Only Beer Classic 35 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffelbeer is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De beer is ook leuk als decoratie op de kinderkamer.

  Normale prijs: 42,95

  Special Price 36,51

 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Olifant Knuffel

  Met de Baby's Only Sparkle Olifant Knuffel wordt de kinderkamer in een handomdraai opgevrolijkt en je kindje kan ook lekker knuffelen met de olifant. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor de wasmachine.

  Normale prijs: 21,97

  Special Price 18,99

 • Quick view

  Baby's Only Beer

  Prachtige en schattige knuffelbeer wat gebreid is in kabelpatroon van het merk Baby`s Only.

  42,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Beer 35 cm

  De Baby's Only Kabel Beer 35 cm is een schattig beertje waarmee je kind lekker kan knuffelen. Het beertje is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal. Staat ook leuk als accessoires op de baby- en kinderkamer.

  Normale prijs: 42,95

  Special Price 36,51

 • Quick view

  Baby's Only Sun Giraf Groot

  Met deze Baby's Only Sun Giraf Groot wordt de kinderkamer in een handomdraai opgevrolijkt en je kindje kan met de giraf ook lekker knuffelen. Gemaakt van zachte materialen en geschikt voor de wasmachine.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 42,46

 • Quick view

  Baby's Only Marble Dino Knuffel

  Deze Baby's Only Marble Dino Knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Ook kan de knuffel prima als decoratie worden gebruikt in de baby- of kinderkamer.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 33,96

 • Quick view

  Baby's Only Kikker Knuffeldoekje

  Met de schattige Baby's Only Kikker Knuffeldoekje kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.

  Normale prijs: 14,95

  Special Price 12,71

 • Quick view

  Baby's Only Marble Dino Knuffel XL

  Deze Baby's Only Marble Dino Knuffel XL is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Ook kan de knuffel prima als decoratie worden gebruikt in de baby- of kinderkamer.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 42,46

 • Quick view

  Baby's Only Berenkop Wit

  Deze Baby's Only Berenkop Wit is een leuke aanvulling voor op de baby- of kinderkamer. De stijlvolle dierenkop is voorzien van een handige lus zodat hij opgehangen kan worden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Hond Cloud

  Met deze Baby's Only Hond Cloud wordt de kinderkamer in een handomdraai opgevrolijkt en je kindje kan met het hondje ook lekker knuffelen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal met polyester vulling.

  Normale prijs: 34,64

  Special Price 27,98

 • Quick view

  Baby's Only Sense Beer Knuffel

  Deze Baby's Only Sense Beer Knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje er heerlijk mee kan knuffelen. Daarnaast kan de knuffel ook als decoratie worden gebruikt in de baby- of kinderkamer.
  19,95
12 Resultaten
Trustpilot