14 Resultaten
 • Quick view

  Done by Deer Raffi Knuffel Small Powder

  Deze Done by Deer Raffi Knuffel Small Powder is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  18,95

  14,99

 • Quick view

  Done by Deer Elphee Knuffel Blue

  Deze Done by Deer Elphee Knuffel Blue is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  18,95

  14,99

 • Quick view

  Done by Deer Croco Knuffel Green

  Deze Done by Deer Croco Knuffel Green is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  18,95

  14,99

 • Quick view

  Done By Deer Croco Activiteiten knuffel

  Met de Done By Deer Croco Activiteiten knuffel kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, afneembaar met een vochtige doek en geschikt vanaf de geboorte.
  43,95
 • Quick view

  Done by Deer Wally Knuffel Small Blue

  Deze schattige Done by Deer Wally Knuffel Small Blue is gemaakt van zacht materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  18,95

  15,16

 • Quick view

  Done by Deer Elphee Knuffel Grey

  Deze Done by Deer Elphee Knuffel Grey is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  43,95
 • Quick view

  Done by Deer Raffi Knuffel Large Powder

  Deze Done by Deer Raffi Knuffel Large Powder is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  43,95

  29,99

 • Quick view

  Done by Deer Raffi Knuffel Mustard Big

  Deze schattige Done by Deer Raffi Knuffel Mustard Big is gemaakt van zacht materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  74,95

  63,71

 • Quick view

  Done by Deer Croco Pluche Knuffel Green Large

  Deze Done by Deer Croco Pluche Knuffel Green Large is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  43,95

  34,99

 • Quick view

  Done by Deer Wally Knuffel Blue Large

  Deze schattige Done by Deer Wally Knuffel Blue Large is gemaakt van zacht materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  43,95

  37,36

 • Quick view

  Done by Deer Croco Knuffel Green Big

  Deze schattige Done by Deer Croco Knuffel Green Big is gemaakt van zacht materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  74,95

  63,71

 • Quick view

  Done by Deer Lalee Activiteiten Vloerspiegel

  Met de Done by Deer Lalee Activiteiten Vloerspiegel kan je kindje heerlijk spelen. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geeft je kindje veel speelplezier tijdens het trainen van de nekspieren.

  43,95

  41,95

 • Quick view

  Done by Deer Jelly Knuffel

  Deze stijlvolle en schattige Done by Deer Jelly Knuffel is gemaakt van zacht materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  22,95
 • Quick view

  Done by Deer Jelly Knuffel Big

  Deze schattige Done by Deer Jelly Knuffel Big is gemaakt van zacht materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  59,95

  55,21

14 Resultaten
Trustpilot