Little Dutch Knuffel

Little Dutch is een bekend merk in binnen- en buitenland. Het staat voor functionele, veilige en hoogwaardige producten. Het merk past dus perfect in het assortiment van Babypark en we hebben dan ook een ruime selectie van dit merk beschikbaar. Uiteraard altijd tegen de beste prijzen dankzij onze laagsteprijsgarantie. Style jouw kinderkamer ook met deze prachtige producten. Elke collectie heeft dezelfde kleur zodat je steeds alles op elkaar kunt afstemmen. Bekijk ook eens de schattige knuffels van dit merk, jouw kindje en de knuffel van Little Dutch zullen al snel onafscheidelijk worden.

Lees meer...

Assortiment Little Dutch knuffels

We hebben hele leuke konijnknuffels in ons assortiment zowel als knuffeldoekje of gewone knuffel. Daarnaast kun je ook voor mooie ster-knuffeldoekjes kiezen. In het assortiment van Babypark hebben we verschillende formaten Little Dutch knuffels en de knuffeldoekjes die heerlijk zacht zijn. De knuffels van Little Dutch zijn ook in vele kleuren leverbaar zodat ze een mooi geheel vormen met de andere producten van dit merk. De knuffeldoekjes beschikken over vele labeltjes waar kindjes graag mee spelen. Ze zijn geschikt vanaf de geboorte en kunnen in de wasmachine worden gewassen zodat ze eenvoudig zijn schoon te houden. Een knuffel van Little Dutch vormt ook een heel leuk kraamcadeau. Door onze grote voorraden kunnen we ze vaak direct uit voorraad leveren zodat je het snel in huis hebt.

Bestellen Little Dutch knuffel

Om deze leuke knuffels te bestellen, ga je naar de webshop van Babypark. Bestel je voor 20:00 uur op een werkdag dan versturen we het nog dezelfde dag en kan jouw zoontje of dochtertje de knuffel de volgende dag al verwelkomen. Voor bestellingen van 20 euro of meer worden er geen verzendkosten gerekend. Je kunt de knuffels natuurlijk ook in een van onze megastores komen bekijken en voelen hoe zacht ze zijn. Je vindt de adressen op onze website.

21 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Knuffel 30 cm

  De Little Dutch Little Goose Knuffel 30 cm is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.

  16,95

  13,56

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Knijpspeeltje

  Het schattige Little Dutch Little Goose Knijpspeeltje maakt vrolijke geluidjes wanneer je kindje in knijpt. De gans is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan. Geschikt vanaf de geboorte.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Babypop Jim

  Met de Little Dutch Babypop Jim kan je kindje zich urenlang vermaken. Je kindje kan Jim verzorgen of mee op stap nemen in het poppenwiegje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  36,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitenknuffel

  Met de Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitenknuffel kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  10,95
 • Quick view

  Little Dutch Knuffelpop Jim 35 cm

  De Little Dutch Knuffelpop Jim 35 cm is een stoere knuffelpop die zacht aanvoelt. De pop is makkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen en te spelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  15,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Jack Knuffel 30 cm

  De Little Dutch Sailors Bay Jack Knuffel 30 cm is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.

  16,95

  10,99

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Knuffel Tuimelaar

  De schattige Little Dutch Little Goose Knuffel Tuimelaar maakt vrolijke geluidjes wanneer je kindje de gans heen en weer schommelt. De gans is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Knuffelpop Rosa 50 cm

  De Little Dutch Knuffelpop Rosa 50 cm is een schattige knuffelpop die zacht aanvoelt. De pop is makkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  24,95

  19,96

 • Quick view

  Little Dutch Knuffelpop Jim 50 cm

  De Little Dutch Knuffelpop Jim 50 cm is een stoere knuffelpop die zacht aanvoelt. De pop is makkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen en te spelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Jack Knuffel 20 cm

  De Little Dutch Sailors Bay Jack Knuffel 20 cm is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.

  10,95

  8,76

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffel 20 cm

  De Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffel 20 cm is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.

  13,95

  11,16

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffel XL

  De Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffel XL is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kinderhandjes.

  14,95

  10,95

 • Quick view

  Little Dutch Knuffelpop Jim 10 cm

  De Little Dutch Knuffelpop Jim 10 cm is een stoere knuffelpop die zacht aanvoelt. De pop is makkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen en te spelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  7,95

  6,36

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Knijpspeeltje

  Het schattige Little Dutch Sailors Bay Knijpspeeltje maakt vrolijke geluidjes wanneer je kindje in knijpt. De meeuw is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan. Geschikt vanaf de geboorte.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Knuffelpop Rosa 10 cm

  De Little Dutch Knuffelpop Rosa 10 cm is een schattige knuffelpop die zacht aanvoelt. De pop is makkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Knuffel 20 cm

  De Little Dutch Little Goose Knuffel 20 cm is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.

  10,95

  8,76

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Knuffel 60 cm

  De Little Dutch Little Goose Knuffel 60 cm is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kinderhandjes.

  59,95

  47,96

 • Quick view

  Little Dutch Knuffelpop Evi 35 cm

  De Little Dutch Knuffelpop Evi 35 cm is een schattige knuffelpop die zacht aanvoelt. De pop is makkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  16,95

  13,56

 • Quick view

  Little Dutch Babypop Rosa

  Met de Little Dutch Babypop Rosa kan je kindje zich urenlang vermaken. Je kindje kan Rosa verzorgen of mee op stap nemen in het poppenwiegje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  36,95

  29,56

 • Quick view

  Little Dutch Knuffelpop Jake 35 cm

  De Little Dutch Knuffelpop Jake 35 cm is een schattige knuffelpop die zacht aanvoelt. De pop is makkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  21,95

  17,99

 • Quick view

  Little Dutch Knuffelpop Anna 35 cm

  De Little Dutch Knuffelpop Anna 35 cm is een schattige knuffelpop die zacht aanvoelt. De pop is makkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
21 Resultaten
Trustpilot