Nijntje knuffels vallen altijd in de smaak

 

Een knuffel van Nijntje is een geslaagd cadeau
Als je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau, dan is het leuk om een Nijntje knuffel te kopen. Deze knuffels zijn in verschillende formaten te krijgen. Daarnaast kun je kiezen uit een knuffel met een muziekje of een sprekende knuffel van Nijntje. Voor welke knuffel je ook kiest, dit cadeau is altijd geslaagd. Ze zijn lekker zacht en staan leuk in de box, in bed, op de kast of in de wandelwagen. Ze zijn vrolijk en dat moet een knuffel ook zijn.

Lees meer...

 

Babypark heeft diverse knuffels van Nijntje in de online shop
Heb je het liefste een grote, een kleine, een roze of een blauwe Nijntje knuffel? Je vindt alle Nijntje knuffels in de online shop van Babypark. Geef deze cadeau, eventueel in combinatie met iets anders van Nijntje, zoals een rammelaar of een boekje. Af en toe is er een goede aanbieding voor de knuffels van Nijntje, zodat je minder geld kwijt bent voor dit leuke cadeau. Houd de site dus in de gaten en sla je slag zodra de aanbieding er op staat.

Lees minder...
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Nijntje Corduroy Knuffel 23 cm

  Deze Nijntje Corduroy Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.
  13,49
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Knuffel 20 cm

  Deze Nijntje Green Knit Knuffel 20 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.

  9,95

  7,95

 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Kiekeboe Knuffel 20 cm

  Deze Nijntje Fun At Sea Kiekeboe Knuffel 20 cm is gemaakt van zacht materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen en spelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en is wasbaar in de wasmachine.

  16,95

  14,41

 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Ballerina Knuffel 23 cm

  Deze mooie Nijntje Ballerina Knuffel 23 cm is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De schattige knuffel kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  29,95
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Snuffie Teddy Knuffel 21 cm

  Deze mooie Nijntje Snuffie Teddy Knuffel 21 cm is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Het schattige vriendje van Nijntje kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  24,95
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Snuffie Terry Knuffel Cream

  Deze mooie Nijntje Snuffie Terry Knuffel Cream is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Het schattige hondje kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.

  31,95

  21,95

 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Boris Bear Pied-de-Poule Knuffel 17 cm Brown

  Deze mooie Nijntje Boris Bear Pied-de-Poule Knuffel 17 cm Brown is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De knuffel kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  24,95
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Curduroy Sparkle Knuffel 23 cm

  Deze schattige Nijntje Curduroy Sparkle Knuffel 23 cm is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  22,95
 • Quick view

  Nijntje Ditsy Knuffel 23 cm

  Deze Nijntje Ditsy Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  24,95
 • Quick view

  Nijntje Terry Knuffel 23 cm

  Deze prachtige Nijntje Terry Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  13,56
 • Quick view

  Nijntje Mousseline Knuffel 23 cm

  Deze prachtige Nijntje Mousseline Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  17,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Knuffel Pink

  Deze Nijntje Baby Rib Knuffel Pink is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Velvet Knuffel 23 cm

  Deze Nijntje Velvet Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.
  13,32
 • Quick view

  Nijntje Knuffel Light Wash Denim 23 cm

  Deze Nijntje Knuffel Light Wash Denim 23 cm is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook heel goed als decoratie gebruikt worden in de babykamer.

  27,95

  23,76

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Knuffel Pink 20 cm

  Deze Nijntje Baby Rib Knuffel Pink 20 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.

  9,95

  7,95

 • Quick view

  Nijntje Green Knit Knuffel 32 cm

  Deze Nijntje Green Knit Knuffel 32 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.

  16,95

  14,41

 • Quick view

  Nijntje Green Knit Kiekeboe Knuffel 28 cm

  Deze Nijntje Green Knit Kiekeboe Knuffel 28 cm is gemaakt van zacht materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen en spelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en is wasbaar in de wasmachine.

  16,95

  12,95

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Kiekeboe Knuffel Pink 28 cm

  Deze Nijntje Baby Rib Kiekeboe Knuffel Pink 28 cm is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen en spelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  16,95

  11,95

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Knuffel Pink 60 cm

  Deze Nijntje Baby Rib Knuffel Pink 60 cm is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  54,95

  41,49

 • Quick view

  Nijntje Green Knit Knuffel 60 cm

  Met deze schattige Nijntje Green Knit Knuffel 60 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  54,95

  44,95

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Knuffel Pink 32 cm

  Deze Nijntje Baby Rib Knuffel Pink 32 cm is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  16,95

  14,41

 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Knuffel 20 cm

  Deze Nijntje Fun At Sea Knuffel 20 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.

  9,95

  6,76

 • Quick view

  Nijntje Sparkle Knuffel 23 cm Gold

  Deze Nijntje Sparkle Knuffel 23 cm Gold is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.

  22,95

  16,95

 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Knuffel 60 cm

  Met deze schattige Nijntje Fun At Sea Knuffel 60 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel is gemaakt van hoogwaaardig materiaal wat zacht en comfortabel aanvoelt. Geschikt vanaf de geboorte.

  54,95

  44,95

27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot