Sebra knuffels

Sebra knuffels zien er heel sfeervol uit. De meeste Sebra knuffel zijn gehaakt. Deze ouderwetse techniek in combinatie met hippe kleuren maken Sebra knuffels heel bijzonder. Sebra knuffels zijn in de meeste gevallen gewoon uitwasbaar in de wasmachine.

Sebra knuffel en pop ineen

Meestal hebben wij ook gehaakte poppen van Sebra in ons assortiment. Deze Sebra knuffels zien er extra leuk uit. Deze Sebra knuffels zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, met een blank uiterlijk en blond haar, met een chinees uiterlijk of met een bruine huid en zwart kroeshaar.  De ze Sebra knuffels zien er stuk voor stuk heel leuk uit.
Lees meer...

Over Sebra

Sebra is een Deens merk van meubels en accessoires voor kinderen. Sebra maakt veel gebruik van klassieke handwerktechnieken, zoals haken en breien. Sommige producten van Sebra zijn met de hand gemaakt, veelal van natuurlijke materialen.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Marion The Whale Knuffel Ocean Dive Navy

  De Sebra Marion The Whale Knuffel Ocean Dive Navy is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kinderhandjes.
  59,-
 • Quick view

  Sebra Moon The Wolf Knuffel

  De schattige Sebra Moon The Wolf Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kinderhandjes.
  30,-
 • Quick view

  Sebra Glenn The Giraffe Activiteitenknuffel

  Met deze Sebra Glenn The Giraffe Activiteitenknuffel kan je kindje lekker spelen en knuffelen en zichzelf ontwikkelen. De schattige knuffel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.

  49,-

  48,95

 • Quick view

  Sebra Zapp The Zebra Activiteitenknuffel

  Met deze Sebra Zapp The Zebra Activiteitenknuffel kan je kindje lekker spelen en knuffelen en zichzelf ontwikkelen. De schattige knuffel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.

  33,-

  32,50

 • Quick view

  Sebra Twinkle The Hedgehog Knuffel

  De schattige Sebra Twinkle The Hedgehog Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kinderhandjes.
  30,-
 • Quick view

  Sebra Bluebell The Bunny Knuffel Dreamy Lavender

  De Sebra Bluebell The Bunny Knuffel Dreamy Lavender is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kinderhandjes.
  19,95
 • Quick view

  Sebra Twilight The Deer Knuffel

  De schattige Sebra Twilight The Deer Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kinderhandjes.
  30,-
 • Quick view

  Sebra Lee The Lion Activiteitenknuffel Sorbet Orange

  Met de Sebra Lee The Lion Activiteitenknuffel Sorbet Orange kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, afneembaar met een vochtige doek en geschikt vanaf de geboorte.
  33,-
8 Resultaten
Trustpilot