Een knuffel van SnoozeBaby kopen

 

Leuke en leerzame knuffels
De knuffels van SnoozeBaby zien er leuk uit, en daarnaast zijn ze ook nog eens heel leerzaam. De SnoozeBaby knuffels hebben verschillende labeltjes en kleuren, je kindje kan er dus veel aan ontdekken. Uiteraard zijn de knuffels heerlijk zacht, ideaal om lekker mee te knuffelen.

Lees meer...

 

SnoozeBaby Dress Up Doll
Online op Babypark vind je tussen de SnoozeBaby knuffel collectie, ook de Snooze Baby Dress Up Doll. Deze pop is verkrijgbaar als jongetje en als meisje. Je kindje kan deze pop, zoals de naam al zegt, verschillende kleertjes aan- en uittrekken. Vooral onder de meisjes is dit een erg geliefde pop.

 

Aanbiedingen en andere knuffels
Op onze website zijn de SnoozeBaby knuffels regelmatig in de aanbieding. Als je toch nog even verder wil kijken naar andere knuffels, kun je bij een van de vele andere merken terecht, zoals het populaire Woezel en Pip.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby Diddy Duck Off White

  De stijlvolle Snoozebaby Diddy Duck Off White is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen. De knuffel in de vorm van een eend is erg makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.

  19,95

  17,43

 • Quick view

  Snoozebaby Rainbow Knuffelpuzzel Boy

  Met deze zachte Snoozebaby Rainbow Knuffelpuzzel Boy kan je kindje lekker knuffelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  12,95
 • Quick view

  Snoozebaby Kitty Cat Peach Blush

  De Snoozebaby Kitty Cat Peach Blush is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen. Doordat de knuffel labeltjes en een belletje heeft wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd.
  19,95
 • Quick view

  Snoozebaby Olly Elephant Fresh Blue

  De stijlvolle Snoozebaby Olly Elephant Fresh Blue is een mooie en zachte knuffel in de vorm van een olifant waar je kindje mee kan knuffelen. De knuffel is makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  19,95
 • Quick view

  Snoozebaby Activiteitenspeeltje

  Met dit heerlijk zachte Snoozebaby Activiteitenspeeltje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van zacht materiaal en ideaal voor kleine handjes om vast te pakken.
  17,95
 • Quick view

  Snoozebaby Organic Billy Bear Warm Brown

  De Snoozebaby Organic Bobby Bear Ball Warm Brown is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen. Dankzij de ronde vorm van de knuffel kan je kindje leuk met de Bobby Bear Ball spelen.
  17,95
 • Quick view

  Snoozebaby Organic Bobby Bear Ball Stone Beige

  De Snoozebaby Organic Bobby Bear Ball Stone Beige is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen. Dankzij de ronde vorm van de knuffel kan je kindje leuk met de Bobby Bear Ball spelen.
  17,95
 • Quick view

  Snoozebaby Hally Hippo Blue Nights

  De stijlvolle Snoozebaby Hally Hippo Blue Nights is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen. De knuffel in de vorm van een eend is erg makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  19,95
 • Quick view

  Snoozebaby Rainbow Knuffelpuzzel Girl

  Met deze zachte Snoozebaby Rainbow Knuffelpuzzel Girl kan je kindje lekker knuffelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,95
9 Resultaten

Trustpilot