Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Muziekdoosjes

Muziekdoosjes

Een sfeervolle Baby's Only muziekdoos voor de babykamer

 

Voor overdag en 's nachts

Lees meer...

Voor baby's is het fijn als dingen voorspelbaar zijn. Zeker omdat ze zelf zo weinig invloed hebben op wat er om hen heen gebeurt, is het rustgevend voor ze als ze ongeveer weten wat er gaat gebeuren. Daardoor huilen ze minder en slapen ze beter. Een goed voorbeeld daarvan is het aanhouden van een vast ritueel voor het slapen gaan en daar past een Baby's Only muziekdoosje perfect bij!

Een muziekje is ideaal om deel uit te laten maken van het bedritueel. Veel ouders kiezen ervoor het muziekje aan te zetten als het kindje in bed ligt en zij de kamer uitlopen. Zo is het niet meteen helemaal stil, maar is het wel een duidelijk signaal voor het kind dat het tijd is om te gaan slapen. Als je dit consequent gebruikt, zal je merken dat het muziekje al snel rustgevend gaat werken voor je kindje.

 

Volop keuze in muziekmobielen bij Babypark

Een Baby's Only muziekdoos is met zorg en aandacht gemaakt en ziet er stijlvol uit, verkrijgbaar in allerlei ontwerpen en kleuren. Makkelijk op te hangen aan het ledikantje, de commode of een andere plek in de babykamer.

Natuurlijk kun je online bij Babypark een Baby's Only muziekklokje kopen. Houd onze website in de gaten, want soms zijn ze zelfs in de aanbieding. Bij Babypark ben je gegarandeerd van een snelle (en gratis!) levering en heb je je spullen dus altijd vlot in huis.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

5 producten

Populariteit
 • Baby's Only Muziekdoosje Classic
  39,95 Adviesprijs 0,-
 • Baby's Only Sense Ster Muziekdoosje
  23,99 Adviesprijs 0,-
 • Baby's Only Sparkle Muziekdoosje
  41,95 Adviesprijs 0,-
 • Baby's Only Maan Sky Muziekdoosje
  37,76 Adviesprijs 0,-
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader