Muziekklokje als kraamcadeau

Muziekklokjes komen in vele verschillende soorten en maten. Bij Babypark hebben we hierin veel keuze. Voor welk muziekdoosje je ook gaat, het vormt een bijzonder leuk kraamcadeau. Bekijk bijvoorbeeld de leuke Happy Horse muziekklokjes waarbij het muziekdoosje in een knuffel is ingebouwd. Er zijn verschillende knuffels beschikbaar waaronder een konijn, ooievaar, lammetje of olifantje. Allemaal eenvoudig te bevestigen aan de wieg, ledikant of box om een muziekje af te spelen. Door het ruime aanbod is er volop keuze.

Lees meer...

Bestellen Happy Kids muziekklokjes

Je bestelt de muziekklokjes van Happy Horse, maar ook van andere A-merken eenvoudig via de webshop van Babypark. Op het hele assortiment geldt een laagsteprijsgarantie zodat je nooit teveel betaalt. Bekijk de collectie en maak je keuze uit de vele leuke dierenfiguren. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Zo heb je het in de regel de volgende dag al binnen. Bestellingen vanaf 20 euro worden bovendien gratis verzonden. Koop ook zo’n leuke knuffel als kraamcadeau of voor in de kinderkamer. Het geeft meteen een gezellige sfeer wanneer je een dergelijke knuffel vastmaakt aan wieg, ledikant of box en een muziekje laat afspelen.

Babypark megastores

Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om eens binnen te lopen in een van onze megastores. In onze megastores vind je duizenden vierkante meters showroom en kun je de knuffels zelf vasthouden en het muziekje beluisteren. Wellicht dat het de keuze vergemakkelijkt. Voor vragen kun je sowieso altijd terecht bij het team van verkoopspecialisten dat in elke megastore beschikbaar is. Benieuwd welke megastore in jouw buurt beschikbaar is? Bekijk dan de adresgegevens en openingstijden en openingstijden van al onze megastores op onze website. We hopen je spoedig eens te mogen verwelkomen.

 

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Happy Horse Lammy Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Lammy Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.

  22,99

  19,54

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Rabbit Richie Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  21,24
 • Quick view

  Happy Horse Monkey Mickey Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Monkey Mickey Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant

  Normale prijs: 21,99

  Special Price 21,24

 • Quick view

  Happy Horse Lamb Leo Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Lamb Leo Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.

  23,99

  20,39

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Rosi Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Rabbit Rosi Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.

  23,99

  20,39

5 Resultaten
Trustpilot