Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Muziekdoosjes

Little Dutch muziekdoosje

Met een muziekdoosje zorg je niet alleen voor sfeer door middel van geluid maar ook door de vormgeving van het muziekdoosje. Het muziekdoosje van Little Dutch is in de vorm van een konijntje of een ster of een combinatie van beiden en ziet er bijzonder schattig uit. Door het tijdloze design voelt het zich ook thuis in elke kinderkamer. Tot die tijd vind je het in het assortiment van Babypark waar je het eenvoudig kunt bestellen. Door de laagsteprijsgarantie op ons gehele assortiment weet je ook zeker dat je niet teveel betaalt.

Lees meer...

Muziekdoosje Little Dutch

Het Little Dutch muziekdoosje is te gebruiken vanaf de geboorte en voldoet aan alle Europese richtlijnen. Het is in de eerste plaats bedoeld als decoratief stuk boven de box of het bedje van jouw kindje. De Little Dutch muziekdoos dient ook door een volwassene bediend te worden. Het muziekdoosje van Little Dutch speelt de melodie van Brahms’ Lullaby waarop jouw kindje in slaap kan vallen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar en omdat Little Dutch de kleuren ook terug laat komen in andere artikelen, kun je het mooi combineren. Ook goed om te weten; is dat bij de productie geen kinderarbeid aan te pas komt en alles op maatschappelijk verantwoorde wijze wordt geproduceerd. Wat dat betreft kun je dus ook met een gerust hart een bestelling plaatsen.

Little Dutch muziekdoos bestellen

Bestel je online via onze webshop dan betaal je geen verzendkosten wanneer de bestelling een bestelwaarde heeft van 20 euro of meer. Door onze grote voorraden heb je de artikelen vaak snel in huis. Dat kan al de volgende dag zijn. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we de bestelling nog dezelfde dag. Naast onze online webshop hebben we ook verschillende megastores verspreid over heel Nederland. Elke megastore beschikt over een team van verkoopspecialisten dat jou graag verder helpt. Je vindt de adresgegevens en openingstijden op onze website.

Filters

Prijs
Filteren

6 producten

Populariteit
  • Little Dutch Pure Maan Muziekdoosje
    20,20 Adviesprijs 0,-
  • Little Dutch Ster Pure Muziekdoos
    22,36 Adviesprijs 0,-
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader