Rammelaars

In elk huishouden met een kindje vind je wel een rammelaar. Rammelaars zijn waarschijnlijk al duizenden jaren oud, ze werden namelijk ook al gebruikt in de tijd van de Egyptenaren en Grieken. Vanaf een maand of 3 leert je kindje iets vast te pakken en los te laten, dit is dan ook het moment om een rammelaar te introduceren.

Lees meer...

Tips voor de aankoop en het gebruik van een rammelaar

Bij de aankoop van een rammelaar is het belangrijk dat je er eentje kiest die zo groot is dat je kindje ‘m met beide handjes kan vastpakken. Je kan je kindje dan vervolgens leren om de rammelaar van de ene naar de andere hand te bewegen, zo leert hij of zij hoe het iets moet verplaatsen. Verder kan je met een rammelaar je kindjes hand-oogcoördinatie oefenen. Houd bijvoorbeeld een speeltje voor zijn of haar neus en schud ermee. Je zult zien dat je kindje de rammelaar probeert te pakken. Of leg de rammelaar in het handje van je kindje en laat hem of haar ermee schudden en vraag of hij of zij ook een geluidje heeft gehoord. Zeg daarna dat je kindje zelf het geluid maakt. Zo benadruk je oorzaak en gevolg en zal je kindje het schudden met de rammelaar nog een keer willen proberen.

Verschillende soorten rammelaars

Bij Babypark zijn er verschillende soorten rammelaars te koop in allerlei formaten, kleuren en materialen. Zo heb je rammelaars van hout, plastic en stof. Er zijn rammelaars van bekende kinderfiguren zoals Nijntje, of Woezel en Pip, maar ook rammelaars met alleen kleuren en vormen. Er is in ieder geval genoeg keus! Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
116 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  BamBam Duck Knuffel Grey

  Deze grappige, zachte Duck Knuffel met rammelaar valt altijd in de smaak bij elk kind. Leuk om te geven als kraamcadeautje.

  18,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Rammelaar Bloem

  Met de schattige Little Dutch Flowers & Butterflies Rammelaar Bloem kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en maakt een vrolijk geluidje zodra je ermee rammelt.

  7,95

  6,63

 • Quick view

  Chicco Gekleurde Sleutels Rammelaar

  Met de Chicco Gekleurde Sleutels Rammelaar kan je kindje lekker rammelen, spelen en bijten bij doorkomende tandjes. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.

  5,99

  4,79

 • Quick view

  Chicco Rings Rammelaar

  Met deze Chicco Rings Rammelaar kan je kindje lekker rammelen, spelen en bijten bij doorkomende tandjes. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.

  5,99

  4,79

 • Quick view

  Chicco Rammelaar Phill De Rups

  De Chicco Rammelaar Phill De Rups zit vol leuke activiteiten die de ontwikkeling van je kindje zullen stimuleren. De vrolijke kleurtjes en geluidjes van Phill de rups dagen je kindje uit om ermee te spelen.

  16,99

  14,95

 • Quick view

  Trixie Koala Bliss Rammelaar Olive

  Deze stijlvolle Trixie Koala Bliss Rammelaar Olive is een echte kindervriend. Met deze rammelaar hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van schattige geluidjes.
  14,95
 • Quick view

  Trixie Rabbit Bliss Rammelaar Petrol

  Deze stijlvolle Trixie Rabbit Bliss Rammelaar Petrol is een echte kindervriend. Met deze rammelaar hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van schattige geluidjes.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Rabbit Pure Rammelaar Rose

  Deze stijlvolle Trixie Rabbit Pure Rammelaar Rose is een echte kindervriend. Met deze rammelaar hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van schattige geluidjes.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Giraffe Bright Bloom Rammelaar

  Deze stijlvolle Trixie Giraffe Bright Bloom Rammelaar is een echte kindervriend. Met deze rammelaar hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van schattige geluidjes.
  9,95
 • Quick view

  Trixie Groovy Giraffe Rammelaar

  Deze stijlvolle Trixie Groovy Giraffe Rammelaar is een echte kindervriend. Met deze rammelaar hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van schattige geluidjes.
  9,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Ringrammelaar

  De Little Dutch Flowers & Butterflies Ringrammelaar is een leuk speeltje gemaakt van hoogwaardig materiaal. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  9,95

  8,29

 • Quick view

  Smallstuff Rammelaar Bear Met Bijtring Soft Rose / Yellow

  De Smallstuff Rammelaar Bear Met Bijtring Soft Rose / Yellow zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  18,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Houten Rammelaar Roller Blue

  Met deze stijlvolle Little Dutch Ocean Houten Rammelaar Roller Blue kan je kindje zich urenlang vermaken. De stijlvolle rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

  7,95

  6,63

 • Quick view

  Done By Deer Jelly Rammelaar

  Deze Done By Deer Jelly Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  18,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Houten Rammelaar Roller Mint

  Met deze Little Dutch Little Goose Houten Rammelaar Roller Mint kan je kindje zich urenlang vermaken. De stijlvolle rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

  7,95

  6,63

 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Houten Rammelaar Roller Pink

  Met deze Little Dutch Wild Flowers Houten Rammelaar Roller Pink kan je kindje zich urenlang vermaken. De stijlvolle rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

  7,95

  6,63

 • Quick view

  Done by Deer Raffi Rammelaar

  Deze vrolijke Done by Deer Raffi Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.

  Normale prijs: 9,11

  Special Price 8,96

 • Quick view

  Done By Deer Wally Rammelaar Blue

  Deze Done By Deer Wally Rammelaar Blue is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.

  13,95

  12,95

 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Polsrammelaar

  Met de schattige Little Dutch Sailors Bay Polsrammelaar kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en maakt een vrolijk geluidje zodra je kindje ermee rammelt.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Rammelaar Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  5,95
 • Quick view

  Sophie De Giraf Zachte Maracas Rammelaar

  Deze Sophie De Giraf Zachte Maracas Rammelaar zit vol verrassingen voor je kindje! De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  13,99

  12,49

 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Polsrammelaar

  Met de schattige Little Dutch Flowers & Butterflies Polsrammelaar kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en maakt een vrolijk geluidje zodra je ermee rammelt.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  8,95
 • Quick view

  Chewies & More Engraved Ringrammelaar

  De stijlvolle Chewies & More Engraved Ringrammelaar zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  17,95
116 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vaderdag
Trustpilot