Rammelaars

In elk huishouden met een kindje vind je wel een rammelaar. Rammelaars zijn waarschijnlijk al duizenden jaren oud, ze werden namelijk ook al gebruikt in de tijd van de Egyptenaren en Grieken. Vanaf een maand of 3 leert je kindje iets vast te pakken en los te laten, dit is dan ook het moment om een rammelaar te introduceren.

Lees meer...

Tips voor de aankoop en het gebruik van een rammelaar

Bij de aankoop van een rammelaar is het belangrijk dat je er eentje kiest die zo groot is dat je kindje ‘m met beide handjes kan vastpakken. Je kan je kindje dan vervolgens leren om de rammelaar van de ene naar de andere hand te bewegen, zo leert hij of zij hoe het iets moet verplaatsen. Verder kan je met een rammelaar je kindjes hand-oogcoördinatie oefenen. Houd bijvoorbeeld een speeltje voor zijn of haar neus en schud ermee. Je zult zien dat je kindje de rammelaar probeert te pakken. Of leg de rammelaar in het handje van je kindje en laat hem of haar ermee schudden en vraag of hij of zij ook een geluidje heeft gehoord. Zeg daarna dat je kindje zelf het geluid maakt. Zo benadruk je oorzaak en gevolg en zal je kindje het schudden met de rammelaar nog een keer willen proberen.

Verschillende soorten rammelaars

Bij Babypark zijn er verschillende soorten rammelaars te koop in allerlei formaten, kleuren en materialen. Zo heb je rammelaars van hout, plastic en stof. Er zijn rammelaars van bekende kinderfiguren zoals Nijntje, of Woezel en Pip, maar ook rammelaars met alleen kleuren en vormen. Er is in ieder geval genoeg keus! Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
118 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  BamBam Duck Knuffel Grey

  Deze grappige, zachte Duck Knuffel met rammelaar valt altijd in de smaak bij elk kind. Leuk om te geven als kraamcadeautje.

  18,95
 • Quick view

  Jollein Elephant Rammelaar

  Deze Jollein Elephant Rammelaar is gemakkelijk vast te houden en daarom leuk als eerste speelgoed voor je kindje. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal, waardoor je kindje er lekker mee kan knuffelen.

  8,95

  7,64

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Ringrammelaar

  De Little Dutch Flowers & Butterflies Ringrammelaar is een leuk speeltje gemaakt van hoogwaardig materiaal. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  9,95

  8,26

 • Quick view

  Smallstuff Rammelaar Bear Met Bijtring Soft Rose / Yellow

  De Smallstuff Rammelaar Bear Met Bijtring Soft Rose / Yellow zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  18,95
 • Quick view

  Smallstuff Rammelaar Bear Met Bijtring Grey

  De stijlvolle Smallstuff Rammelaar Bear Met Bijtring Grey zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  18,95
 • Quick view

  Smallstuff Rammelaar Koala Met Bijtring Denim / Navy

  De Smallstuff Rammelaar Koala Met Bijtring Denim / Navy zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  18,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Rammelaar Bloem

  Met de schattige Little Dutch Flowers & Butterflies Rammelaar Bloem kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en maakt een vrolijk geluidje zodra je ermee rammelt.

  7,95

  6,99

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Ringrammelaar

  De schattige Little Dutch Sailors Bay Ringrammelaar is een leuk speeltje gemaakt van hoogwaardig materiaal. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  9,95

  8,26

 • Quick view

  Kid's Concept Uil Edvin Rammelaar Roest

  De Kid's Concept Uil Edvin Rammelaar Roest is ideaal als rammelaar en speeltje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Ook is de rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Kid's Concept Uil Edvin Rammelaar Groen

  De Kid's Concept Uil Edvin Rammelaar Groen is ideaal als rammelaar en speeltje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Ook is de rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Chicco Owl Bijtring

  De Chicco Owl Bijtring zal het tandvlees verzachten bij doorkomende tandjes wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  5,99
 • Quick view

  Chicco Owl Rammelaar

  Met deze Chicco Owl Rammelaar in de vorm van een uil kan je kindje lekker rammelen, spelen en bijten. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.

  6,99

  5,94

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Regenrammelaar

  De Little Dutch Sailors Bay Regenrammelaar zorgt voor veel speelplezier. De rammelaar is voorzien van leuke geluidjes die de ontwikkeling van je kindje zullen stimuleren. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Done By Deer Wally Rammelaar Blue

  Deze Done By Deer Wally Rammelaar Blue is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  13,95
 • Quick view

  Done by Deer Raffi Rammelaar

  Deze vrolijke Done by Deer Raffi Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  13,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Houten Rammelaar Roller Blue

  Met deze stijlvolle Little Dutch Ocean Houten Rammelaar Roller Blue kan je kindje zich urenlang vermaken. De stijlvolle rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

  7,95

  6,49

 • Quick view

  Nijntje Green Knit Rammelaar

  Met de schattige Nijntje Green Knit Rammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en ideaal voor kleine handjes. Geschikt vanaf de geboorte.

  5,95

  4,95

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Rammelaar Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.

  5,95

  4,95

 • Quick view

  Sophie De Giraf Zachte Maracas Rammelaar

  Deze Sophie De Giraf Zachte Maracas Rammelaar zit vol verrassingen voor je kindje! De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  13,99

  12,49

 • Quick view

  Chewies & More Engraved Ringrammelaar

  De stijlvolle Chewies & More Engraved Ringrammelaar zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  Normale prijs: 17,95

  Special Price 14,39

 • Quick view

  Nijntje Green Knit Ringrammelaar

  De schattige Nijntje Green Knit Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  8,95

  7,95

 • Quick view

  House of Jamie Kite Rattle Toy Powder Pink

  Deze vrolijke House of Jamie Kite Rattle Toy Powder Pink is een echte kindervriend en is uitermate geschikt voor kleine handjes. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan.
  14,-
 • Quick view

  Jollein Moon Rammelaar

  Deze stijlvolle Jollein Moon Rammelaar is gemakkelijk vast te houden en daarom leuk als eerste speelgoed voor je kindje. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal, waardoor je kindje er lekker mee kan knuffelen.
  6,79
 • Quick view

  Done By Deer Croco Rammelaar Green

  Deze Done By Deer Croco Rammelaar Green is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.

  13,95

  11,16

118 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Trustpilot