Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Baby Bello rammelaars

Maak je kindje blij met een Baby Bello rammelaar. Zodra je baby goed dingen kan vastpakken en aandacht heeft voor de omgeving, zal het een rammelaar heel leuk vinden. Een rammelaar van Baby Bello is ook heel leuk als kraamcadeautje. Meestal hebben wij verschillende Baby Bello rammelaars in ons assortiment. Aan sommige rammelaars zit een berenkop, aan andere een olifanten- of een tijgerkop. Het knuffeltje aan een rammelaar van Baby Bello is in de meeste gevallen gebreid. Dit maakt de rammelaar extra stijlvol.

Lees meer...

Het materiaal van een Baby Bello rammelaar

Het gebruikte katoen van een Baby Bello rammelaar is organisch katoen. Dit materiaal is geproduceerd zonder gebruik van synthetische pesticiden en meststoffen. Verder hebben de ontwerpers van Baby Bello voor de vullingen gebruik gemaakt van gerecycled polyester en milieuvriendelijke kleurstoffen. Het hout van Baby Bello rammelaars en andere producten van Baby Bello komt uit China. Het is FSC-gecertificeerd berkhout. Bij dit hout is ervoor gezorgd dat biologische diversiteit wordt behouden, dierenwelzijn beschermd blijft en ontbossing wordt verminderd.

Over Baby Bello

Baby Bello is een leuk merk van onder andere kinderwagenspanners, boxspiralen, knuffels, knuffeldoekjes en rammelaars. Het is een aanrader om ook het andere speelgoed van Baby Bello in onze webshop te bekijken. Alle speeltjes zien er heel mooi en sfeervol uit! De producten van Baby Bello zijn gemaakt met respect voor het milieu. Alle productiefases, leveringsketens en gebruikte materialen werden van tevoren goed onderzocht, om zo een hoge bedrijfsethiek te verzekeren. Een rammelaar van Baby Bello en andere speeltjes van Baby Bello zijn online te bestellen via Babypark.nl. Als wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, doen wij jouw bestelling direct op de post. Jij krijgt deze dan morgen al thuisgestuurd. Voorwaarde is wel dat het bestelde speelgoed bij ons op voorraad is. Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
Filteren

3 producten

Populariteit
Oval loader