Speelkleden

Op een speelkleed kan je kindje heerlijk ontspannen. Leg je een baby op de buik neer, dan leert het om zelf het hoofdje rechtop te houden. Je kindje heeft ook alle ruimte om vanaf het speelkleed allerlei nieuwe dingen te ontdekken. Het leert bijvoorbeeld voor het eerst kruipen op het speelkleed. Kijk snel op deze pagina welke speelkleden wij in ons assortiment hebben en kies een leuk exemplaar uit voor je kindje.

Lees meer...

Met speeltjes

Wij verkopen onder andere speelkleden met speeltjes. Aan sommige speelkleden zit bijvoorbeeld een bijtring, een babyspiegeltje en knisperende diertjes vast. Is dat niet leuk?

Met speelboog

Het is ook leuk om te kiezen voor een speelkleed met speelboog. Leg je kindje onder de speelboog en het kan urenlang genieten van alle leuke speeltjes die aan de boog hangen. Baby’s vinden dat heel interessant en kunnen hier heel lang naar kijken. Door naar de speeltjes te kijken, leert je kindje ook de nekspieren te gebruiken, wat goed is voor de ontwikkeling.

Lees minder...
68 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Done By Deer Speelkleed

  De Done By Deer Speelkleed is een lekker zacht speelkleed wat voorzien is van verschillende activiteiten. Het bevorderd de motorische ontwikkeling en de speeltjes dagen de baby uit. Geschikt vanaf de geboorte.
  84,95
 • Quick view

  Tiny Love Super Mat Meadow

  De Tiny Love Meadow Days Super Mat Speelmat biedt je kindje urenlang speelplezier dankzij de vele mogelijkheden. De speelmat is opvouwbaar en kan worden gewassen in de wasmachine.

  59,99

  49,20

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Speelkleed Met Boog

  Op het Little Dutch Little Goose Speelkleed Met Boog kan je kindje heerlijk spelen! Het speelkleed is inclusief twee bogen en speeltjes. Door te spelen ontwikkelt je kindje de zintuigen en motorische vaardigheden.
  74,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Babygym

  Met de Little Dutch Flowers & Butterflies Babygym kan je kindje heerlijk spelen! Het rek heeft een stijlvol design en is gemaakt van stevig materiaal. Wordt geleverd inclusief 3 babygym speeltjes van Little Dutch.
  47,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Speelkleed Met Boog

  Op het Little Dutch Sailors Bay Speelkleed Met Boog kan je kindje heerlijk spelen! Het speelkleed is inclusief twee bogen en speeltjes. Door te spelen ontwikkelt je kindje de zintuigen en motorische vaardigheden.
  74,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Babygym

  Met de Little Dutch Sailors Bay Babygym kan je kindje heerlijk spelen! Het rek heeft een stijlvol design en is gemaakt van stevig materiaal. Wordt geleverd inclusief de 3 babygym speeltjes van Little Dutch.
  47,95
 • Quick view

  Play & Go Miffy Standard Speelzak

  Met deze Play & Go Miffy Standard Speelzak heeft je kindje een eigen speelplekje in huis. De stijlvolle speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en het speelgoed van je kindje is in één beweging opgeruimd.
  36,95
 • Quick view

  Play & Go Miffy Soft Speelzak

  Met deze Play & Go Miffy Soft Speelzak heeft je kindje een eigen speelplekje in huis. De stijlvolle speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en het speelgoed van je kindje is in één beweging opgeruimd.
  64,65
 • Quick view

  Kidkii Butterfly Speelmat Velvet Baby Pink

  De Kidkii Butterfly Speelmat Velvet Baby Pink kun je naast uitwasbare speelmat voor baby’s en oudere kinderen ook gebruiken als decoratie of als rugsteun wanneer je op de grond wilt zitten met je rug tegen de muur.
  159,-
 • Quick view

  Kidkii Cloud Speelmat

  De stijlvolle Kidkii Cloud Speelmat kun je naast uitwasbare speelmat voor baby’s en oudere kinderen ook gebruiken als decoratie of als rugsteun wanneer je op de grond wilt zitten met je rug tegen de muur.
  125,-
 • Quick view

  Kidkii Hart Speelmat

  De stijlvolle Kidkii Hart Speelmat kun je naast uitwasbare speelmat voor baby’s en oudere kinderen ook gebruiken als decoratie of als rugsteun wanneer je op de grond wilt zitten met je rug tegen de muur.
  159,50
 • Quick view

  Chicco 3 in 1 Speelkleed Met Babygym

  De Chicco 3 in 1 Speelkleed Mat Babygym is onmisbaar voor de ontwikkeling van je kindje. De vrolijke speelmat zit boordevol leuke activiteiten om zelf te ontdekken en bezorgt je kindje urenlang speelplezier.
  32,99
 • Nieuw
  Quick view

  Cam Cam Copenhagen Dreamland Speelkleed

  Het stijlvolle Cam Cam Copenhagen Dreamland Speelkleed is een groot kleed waarop je kindje lekker kan ontdekken, spelen en kruipen. Op het kleed kan je kindje meerdere blaadjes en diertjes voelen en ontdekken.
  113,-
 • Quick view

  Skip Hop Camping Cubs Speelkleed

  Het leuke Skip Hop Camping Cubs Speelkleed is onmisbaar voor de ontwikkeling van je kindje. De vrolijke speelmat zit boordenvol leuke activiteiten om zelf te ontdekken en bezorgt je kindje urenlang speelplezier.
  99,99
 • Quick view

  Childhome Tipi Moses Mand Staander / Babygym Wit

  De Childhome Tipi Moses Mand Staander / Babygym Wit is multifunctioneel te gebruiken. Zo is het te gebruiken als wiegstandaard, en als je kindje groter is kan hij of zij het gebruiken als babygym.
  99,95
 • Quick view

  Childhome Tipi Moses Mand Staander / Babygym Naturel

  De Childhome Tipi Moses Mand Staander / Babygym Naturel is multifunctioneel te gebruiken. Zo is het te gebruiken als wiegstandaard, en als je kindje groter is kan hij of zij het gebruiken als babygym.

  99,95

  87,47

 • Quick view

  Trixie Babygym

  Met de mooie Trixie Babygym kan je kindje heerlijk spelen! De babygym heeft een stijlvol design en is gemaakt van stevig materiaal. Wordt geleverd inclusief 3 heerlijk zachte babygym speeltjes van Trixie.
  89,95
 • Quick view

  Nuuroo Birke Flower Bee Speelkleed Sand

  Met het stijlvolle en zachte Nuuroo Birke Flower Bee Speelkleed Sand heeft je kindje zijn eigen plekje in huis. De stijlvolle speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is aan twee kanten te gebruiken.
  48,-
 • Quick view

  Nuuroo Birke Circus Speelkleed Creme

  Met het stijlvolle en zachte Nuuroo Birke Circus Speelkleed Creme heeft je kindje zijn eigen plekje in huis. De stijlvolle speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is aan twee kanten te gebruiken.
  48,-
 • Quick view

  Nuuroo Alin Speelkleed Light Brown

  Het stijlvolle Nuuroo Alin Speelkleed Light Brown is een groot kleed waarop je kindje kan ontdekken en spelen. Verder is het kleed gemaakt van duurzaam materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  69,-
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Babygym

  Met de Little Dutch Little Goose Babygym kan je kindje heerlijk spelen! Het rek heeft een stijlvol design en is gemaakt van stevig materiaal. Wordt geleverd inclusief de 3 babygym speeltjes van Little Dutch.
  47,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Speelkleed Met Boog

  Op het Little Dutch Flowers & Butterflies Speelkleed Met Boog kan je kindje heerlijk spelen! Het speelkleed is inclusief twee bogen en speeltjes. Door te spelen ontwikkelt je kindje de motorische vaardigheden.
  74,95
 • Quick view

  Elodie Details Embedding Bloom Speelmat Petrol

  Met de Elodie Details Embedding Bloom Speelmat Petrol heeft je kindje zijn eigen plekje in huis. De speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is wasbaar in de wasmachine.

  99,-

  69,-

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Speelkleed Met Boog Pink

  Dit Nijntje Baby Rib Speelkleed Met Boog Pink beschikt over een speelboog en 4 verschillende speeltjes. Het speelkleed is gemaakt van zachte materialen en wordt geleverd in een draagtas. Geschikt vanaf de geboorte.

  64,95

  46,71

68 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot