Speelkleden

Op een speelkleed kan je kindje heerlijk ontspannen. Leg je een baby op de buik neer, dan leert het om zelf het hoofdje rechtop te houden. Je kindje heeft ook alle ruimte om vanaf het speelkleed allerlei nieuwe dingen te ontdekken. Het leert bijvoorbeeld voor het eerst kruipen op het speelkleed. Kijk snel op deze pagina welke speelkleden wij in ons assortiment hebben en kies een leuk exemplaar uit voor je kindje.

Lees meer...

Met speeltjes

Wij verkopen onder andere speelkleden met speeltjes. Aan sommige speelkleden zit bijvoorbeeld een bijtring, een babyspiegeltje en knisperende diertjes vast. Is dat niet leuk?

Met speelboog

Het is ook leuk om te kiezen voor een speelkleed met speelboog. Leg je kindje onder de speelboog en het kan urenlang genieten van alle leuke speeltjes die aan de boog hangen. Baby’s vinden dat heel interessant en kunnen hier heel lang naar kijken. Door naar de speeltjes te kijken, leert je kindje ook de nekspieren te gebruiken, wat goed is voor de ontwikkeling.

Lees minder...
73 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Done By Deer Speelkleed

  De Done By Deer Speelkleed is een lekker zacht speelkleed wat voorzien is van verschillende activiteiten. Het bevorderd de motorische ontwikkeling en de speeltjes dagen de baby uit. Geschikt vanaf de geboorte.

  Normale prijs: 97,49

  Special Price 84,95

 • Quick view

  Tiny Love Super Mat Meadow

  De Tiny Love Meadow Days Super Mat Speelmat biedt je kindje urenlang speelplezier dankzij de vele mogelijkheden. De speelmat is opvouwbaar en kan worden gewassen in de wasmachine.

  59,99

  54,49

 • Quick view

  Nuuroo Alin Speelkleed Mahogany

  Het stijlvolle Nuuroo Alin Speelkleed Mahogany is een groot kleed waarop je kindje kan ontdekken en spelen. Verder is het kleed gemaakt van duurzaam materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  69,-
 • Quick view

  Nuuroo Alin Speelkleed Light Brown

  Het stijlvolle Nuuroo Alin Speelkleed Light Brown is een groot kleed waarop je kindje kan ontdekken en spelen. Verder is het kleed gemaakt van duurzaam materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  69,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Speelkleed Light Sand

  Het Cam Cam Copenhagen Speelkleed Light Sand is een lekker zacht kleed waarop je kindje kan ontdekken, spelen en kruipen. Het kleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de hoes is wasbaar in de wasmachine.
  80,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Patchwork Quilt Speelkleed Mix

  Het stijlvolle Cam Cam Copenhagen Patchwork Quilt Speelkleed Mix is een groot kleed waarop je kindje kan ontdekken, spelen en kruipen. Het kleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  80,-
 • Quick view

  Nuuroo Birke Plain Leaf Speelkleed

  Met het stijlvolle en zachte Nuuroo Birke Plain Leaf Speelkleed heeft je kindje zijn eigen plekje in huis. De stijlvolle speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is aan twee kanten te gebruiken.
  48,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Speelkleed

  Het stijlvolle Cam Cam Copenhagen Forest Speelkleed is een groot kleed waarop je kindje lekker kan ontdekken, spelen en kruipen. Op het kleed kan je kindje meerdere blaadjes en diertjes voelen en ontdekken.

  113,-

  89,60

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves Speelkleed Rose

  Het Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves Speelkleed Rose is een groot kleed waarop je kindje lekker kan ontdekken, spelen en kruipen. Op het kleed kan je kindje meerdere blaadjes en diertjes voelen en ontdekken.
  113,-
 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Speelkleed Colour Mix

  Het Done by Deer Sea Friends Speelkleed Colour Mix is een zacht kleed waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. Op het kleed zijn verschillende figuurtjes afgebeeld. Wordt geleverd met speeltjes aan het kleed.
  109,95
 • Quick view

  Trixie Babygym

  Met de mooie Trixie Babygym kan je kindje heerlijk spelen! De babygym heeft een stijlvol design en is gemaakt van stevig materiaal. Wordt geleverd inclusief 3 heerlijk zachte babygym speeltjes van Trixie.
  89,95
 • Quick view

  Done by Deer Deer Friends Speelkleed Sand

  Het Done by Deer Deer Friends Speelkleed Sand is een zacht kleed waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. Op het kleed zijn verschillende figuurtjes afgebeeld en wordt geleverd met speeltjes aan het kleed.
  109,95
 • Nieuw
  Quick view

  Taf Toys Savannah Babygym

  De Taf Toys Savannah Babygym is onmisbaar voor de ontwikkeling van je kindje. De speelmat zit boordevol leuke activiteiten met verschillende kleuren, geluiden en structuren om te ontdekken.
  69,50
 • Nieuw
  Quick view

  Taf Toys Savannah Foam Speelmat

  Het Taf Toys Savannah Foam Speelmat is een speelmat met een zachte ondergrond waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. De speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol ontwerp.
  45,-
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Vintage Sunny Stripes Boxkleed

  Dit Nijntje Vintage Sunny Stripes Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het kleed is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over activiteiten die je kindje erg interessant zal vinden.
  59,95
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Vintage Flowers Boxkleed

  Dit Nijntje Vintage Flowers Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het kleed is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg interessant zal vinden.
  59,95
 • Quick view

  Liewood Gitta Vehicles Speelkleed Dove Blue Mix

  Het Liewood Gitta Vehicles Speelkleed Dove Blue Mix is een groot kleed waarop je kindje lekker kan ontdekken, spelen en kruipen. Op het kleed kan je kindje meerdere vormen en structuren voelen en ontdekken.
  98,10
 • Quick view

  Roommate Lion Speelkleed Met Boog

  Op het stijlvolle Roommate Lion Speelkleed Met Boog kan je kindje heerlijk spelen! Het speelkleed is inclusief twee bogen en speeltjes. Door te spelen ontwikkelt je kindje de motorische vaardigheden.
  120,-
 • Quick view

  Roommate Koala Speelkleed Met Boog

  Op het stijlvolle Roommate Koala Speelkleed Met Boog kan je kindje heerlijk spelen! Het speelkleed is inclusief twee bogen en speeltjes. Door te spelen ontwikkelt je kindje de motorische vaardigheden.
  120,-
 • Quick view

  Roommate Elephant Speelkleed Met Boog

  Op het stijlvolle Roommate Elephant Speelkleed Met Boog kan je kindje heerlijk spelen! Het speelkleed is inclusief twee bogen en speeltjes. Door te spelen ontwikkelt je kindje de motorische vaardigheden.
  120,-
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Speelkleed Met Boog

  Op het Little Dutch Sailors Bay Speelkleed Met Boog kan je kindje heerlijk spelen! Het speelkleed is inclusief twee bogen en speeltjes. Door te spelen ontwikkelt je kindje de zintuigen en motorische vaardigheden.

  74,95

  59,96

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Babygym

  Met de Little Dutch Sailors Bay Babygym kan je kindje heerlijk spelen! Het rek heeft een stijlvol design en is gemaakt van stevig materiaal. Wordt geleverd inclusief de 3 babygym speeltjes van Little Dutch.

  47,95

  39,99

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Babygym

  Met de Little Dutch Little Goose Babygym kan je kindje heerlijk spelen! Het rek heeft een stijlvol design en is gemaakt van stevig materiaal. Wordt geleverd inclusief de 3 babygym speeltjes van Little Dutch.

  47,95

  38,36

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Babygym

  Met de Little Dutch Flowers & Butterflies Babygym kan je kindje heerlijk spelen! Het rek heeft een stijlvol design en is gemaakt van stevig materiaal. Wordt geleverd inclusief 3 babygym speeltjes van Little Dutch.
  47,95
73 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot