Speendoekjes en Speenkoorden

Een speendoekje of speenkoord is ideaal om te hebben. Maak je de speen van je kindje hieraan vast, dan vind je de speen veel gemakkelijker terug. Soms zit aan een speenkoord alleen een knuffeltje of doekje vast waarmee je kindje heerlijk kan knuffelen.

Lees meer...

Speenkoord

Wij verkopen speenkoorden, ook wel speenketting genoemd, met allerlei leuke figuurtjes en knuffeltjes. In veel gevallen heeft het geen speeltje, maar alleen een koord of een ketting. Vaak ziet zo’n koord er extra mooi uit. Zo’n exemplaar is erg handig om de speen aan een kinderwagen, wandelwagen, aan je tas of aan iets anders vast te maken.

Spenenketting met knuffel(doekje)

Sommige speenkoorden zijn niet bedoeld om vast te maken aan een tas of kinderwagen. Ze bestaan uit een knuffeldoekje met een lusje voor de speen. Zo’n speenkoord heeft een extra functie: Als je kindje de speen in de mond heeft, kan het ondertussen heerlijk knuffelen met het doekje.

Lees minder...
139 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Bambam Speenkoord Met Hart

  Schattige speenkoord van het merk Bambam, wat voorzien is van een hart.

  14,95

  13,95

 • Quick view

  Chewies & More Leather Speenclip

  Met deze stijlvolle Chewies & More Leather Speenclip heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Speendoekje

  Met het Little Dutch Flowers & Butterflies Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  6,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Speendoek

  Met de Little Dutch Sailors Bay Speendoek heb je de speen van je kindje zo weer terug gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt lekker zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.

  6,95

  5,49

 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Speendoekje Donkerroze

  Met het Little Dutch Little Pink Flowers Speendoekje Donkerroze heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  5,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Speendoekje

  Met het stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  5,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffeldoekje

  Hoe leuk en handig is dit Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffeldoekje? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!
  10,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Knuffeldoekje

  Hoe leuk en handig is dit schattige Little Dutch Sailors Bay Knuffeldoekje? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!
  10,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Speendoekje Roze

  Met het Little Dutch Flowers & Butterflies Speendoekje Roze heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  5,95
 • Quick view

  Noppies Tiny Dot Speendoekje

  Met het schattige Noppies Tiny Dot Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  9,99
 • Quick view

  Noppies Fancy Dot Speendoekje Forged Iron

  Met het Noppies Fancy Dot Speendoekje Forged Iron heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  9,99
 • Quick view

  Noppies Botanical Speendoekje Beetle

  Met het Noppies Botanical Speendoekje Beetle heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  9,99
 • Quick view

  Mushie Siliconen Speenhouder

  Met de stijlvolle Mushie Siliconen Speenhouder kun je het speentje van je kindje op een hygiënische manier opbergen en makkelijk meenemen. De lus kan bevestigd worden aan de kinderwagen of verzorgingstas.

  13,99

  13,95

 • Quick view

  Little Dutch Pure Speendoekje

  Ben je regelmatig de speen van je kindje kwijt? Dit stijlvolle Little Dutch Pure Speendoekje is dan een uitkomst. Dankzij het formaat van het speendoekje kun je de speen makkelijk weer terugvinden.
  5,95
 • Quick view

  Nattou Speenkoord

  Met deze stijlvolle Nattou Speenkoord heeft je kindje zijn of haar speentje altijd bij de hand. Het mooie koord is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje.

  13,45

  12,95

 • Quick view

  Elodie Details Hout Speenkoord

  Met deze Elodie Details Hout Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Chewies & More Siliconen Speenclip

  Met deze Chewies & More Siliconen Speenclip heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het stijlvolle koord is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje.
  16,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Daily Speendoekje

  Met het Koeka Dijon Daily Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Het speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Little Indians Rib Speendoekje

  Met het stijlvolle Little Indians Rib Speendoekje heb je het speentje van je kindje zo weer gevonden. Het schattige speendoekje is gemaakt van heerlijk zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt voor je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Speendoekje

  Met het stijlvolle Baby's Only Kabel Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  7,95
 • Quick view

  Baby's Only Sense Speendoekje

  Met het Baby's Only Sense Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  12,95
 • Quick view

  Jollein Speendoekje

  Met het schattige Jollein Speendoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en de speen gemakkelijk terugvinden wanneer het valt. Door middel van een handige lus kan je het speendoekje vastmaken aan de speen.

  Normale prijs: 7,99

  Special Price 6,95

 • Quick view

  Jollein Moon Speendoekje

  Met het Jollein Moon Speendoekje kan je kindje lekker knuffelen en de speen makkelijk terug vinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.

  Normale prijs: 8,99

  Special Price 7,95

 • Quick view

  Baby's Only Classic Speendoekje

  Met de Baby's Only Classic Speendoekje kan je kindje de speen makkelijker terug vinden als het valt. Het speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige lus voor de speen.
  10,95
139 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Trustpilot