Baby Projectors

Een baby projector kan figuren op een plafond of muur projecteren. Perfect voor de babykamer om je kindje gerust te stellen! Sommige projectors schijnen zelfs met verschillende kleurtjes. Dat maak het voor je kindje extra aantrekkelijk om de bewegende lichtjes te volgen. De meeste licht projectors gaan na een bepaalde tijd vanzelf weer uit zodat ze veilig zijn in gebruik. In de uitgebreide productbeschrijvingen kun je bij iedere projector vinden of de benodigde batterijen inbegrepen zijn of apart bijbesteld dienen te worden.

Lees meer...

Een sterrenhemel projector voor de babykamer

Een sterrenhemel in de babykamer die geprojecteerd wordt door een babyprojector is een moderne variant op "schaapjes tellen" wanneer een kind niet kan slapen. De sterrenprojector geeft je kindje afleiding en zorgt tegelijkertijd voor een geruststellend gevoel. De meeste kinderen houden er tenslotte niet van om in een geheel donkere kamer te slapen. In veel gevallen is een sterrenhemel projector een mooi alternatief voor een nachtlampje op de kamer van je kindje.

Babyprojectors met een vrolijk design

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment babyprojectors. Veel licht projectors zijn extra vrolijk vormgegeven. Sommige zijn zelfs zo zacht als een knuffel! Binnen een mum van tijd zal je kindje de babyprojector een succes gaan vinden. Baby projectors zijn verkrijgbaar in allerlei kleurtjes zodat er altijd wel een projector is die bij de kleuren van de babykamer past. Bestel je een baby projector op een werkdag voor 20 uur en is deze uit voorraad leverbaar? Dan wordt de projector dezelfde dag nog verzonden. Omdat je bij Babypark altijd shopt met de laagste prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Bovendien worden alle bestellingen van €20,- of meer gratis thuisbezorgd. Dat is handig shoppen!

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Luvion Arc Baby Projector

  De Luvion Arc Baby Projector kan sterren in 3 verschillende kleuren projecteren op het plafond of de muur. De projector is voorzien van een timerfunctie en beschikt over de mogelijkheid om een slaapliedje af te spelen.

  26,95

  24,95

 • Quick view

  Vtech Magisch Droomnijlpaard Baby Projector

  De Vtech Magisch Droomnijlpaard Baby Projector is een echte must-have! Laat je kindje genieten van de geprojecteerde sterretjes op het plafond en verschillende liedjes, melodietjes, natuurgeluiden en lieve babyverhaaltjes.
  32,95
 • Quick view

  Tiny Love Into The Forest Dreamer Baby Projector

  De Tiny Love Into The Forest Dreamer Baby Projector mag niet ontbreken op de babykamer. De projector is voorzien van een geluidssensor die automatisch een zacht liedje afspeelt als je kindje wakker word.
  42,95
 • Quick view

  Infantino 3-in-1 Baby Projector

  De Infantino 3-in-1 Baby Projector mag niet ontbreken op de babykamer! De projector is voorzien van uitgebreide opties voor een perfecte nachtrust en een los nachtlampje die je kindje mee kan nemen als het uit bed wilt.
  39,99
 • Quick view

  B-Kids 4 in 1 Baby Projector

  De B-Kids 4 in 1 Baby Projector projecteert gekleurde beelden op de muur of het plafond. De projector kan ook gebruikt worden als nachtlampje en beschikt over diverse lichtkleuren, eenvoudige bediening en rustgevende slaapliedjes.
  21,85
 • Quick view

  Pabobo Stars Baby Sterrenprojector

  De Pabobo Stars Baby Sterrenprojectorbeschikt over 3 kleuren licht, een rustgevend muziekje en automatische uitschakeling. De projector is gemaakt van kunststof en werkt op 3AA batterijen, deze worden niet meegeleverd.
  29,99
 • Quick view

  Chicco Goedenacht Stars Baby Sterrenprojector Roze

  De Chicco Goedenacht Stars Baby Sterrenprojector Roze zorgt voor een magische sfeer voor het slapen gaan.

  32,95

  27,85

 • Quick view

  Pabobo Dynamic Baby Projector

  De Pabobo Dynamic Baby Projector projecteert een prachtige verschijning op het plafond van de kinderkamer. De projector schakelt automatisch uit na 20 of 40 minuten zodat je kindje rustig kan slapen.
  44,95
 • Quick view

  Tiny Love Marie Sound 'n Sleep Baby Projector

  De Tiny Love Marie Sound 'n Sleep Baby Projector mag niet ontbreken op de babykamer. De projector is voorzien van een geluidssensor die automatisch een zacht liedje afspeelt als je kindje wakker word.
  42,95
 • Quick view

  Chicco Sunset en Sunrise Baby Projector

  De Chicco Sunset en Sunrise Baby Projector projecteert de zonsop- en ondergang op de muur of het plafond. De projector beschikt over warme lichtkleuren, eenvoudige bediening en rustgevende slaapliedjes.
  19,95
 • Quick view

  Alecto DBX-62 Babyfoon / Projector

  De Alecto DBX-62 is een babyfoon en babyprojector tegelijk. Terwijl de sterren geprojecteerd worden spelen er slaapliedjes. De babyfoon is volledig storingsvrij en heeft een bereik tot wel 800 meter.

  119,-

  94,95

11 Resultaten