B-Kids baby projectors

 

Dankzij een B-Kids baby projector zal je kindje in het donker minder snel bang zijn. Een B-Kids projector voor een baby projecteert leuke figuurtjes op de muur en het plafond. Meestal veranderen de figuurtjes steeds van kleur. Zo ziet de donkere kamer er een stuk vrolijker uit. Na een tijdje schakelt de projector vanzelf uit. Een B-Kids projector voor een baby is ook te gebruiken als nachtlampje.

 

Lees meer...

B-Kids baby projector met allerlei leuke functies

Een B-Kids baby projector kan meestal ook melodietjes afspelen om je kindje te kalmeren. Vaak kan deze zelfs natuurgeluiden afspelen. Een B-Kids baby projector werkt vaak op batterijen, meestal AA-batterijen. Deze batterijen dien je er los bij te bestellen. Een baby projector van B-Kids is vaak al meteen na de geboorte gebruiken. Je hangt de projector bijvoorbeeld aan de rand van het ledikantje of je zet deze neer op een kastje bij het ledikantje.

 

Over B-Kids

B-Kids is een leuk merk van speelgoed en andere producten voor de allerkleinsten. Blue Box®, het bedrijf achter B-Kids, ontwerpt en maakt al sinds 1952 speelgoed dat kinderen niet alleen veel plezier geeft, maar ook een educatieve functie heeft. B-Kids maakt de B-Kids baby projectors en ander speelgoed met veel liefde en toewijding. Elk detail is tot in de puntjes uitgedacht. B-Kids vindt de veiligheid van B-Kids projectors voor je baby heel belangrijk. B-Kids baby projectors en ander speelgoed voldoet dan ook aan de internationale veiligheidseisen, zowel aan de Europese als aan de Amerikaanse. Jouw gewenste baby projector van B-Kids bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijs Garantie en een snelle levering! Ontvangen wij jouw online order en betaling nog vóór 20.00 uur, dan bezorgen wij de baby projector van B-Kids al de volgende dag bij je thuis, tenzij de projector niet bij ons op voorraad is.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    B-Kids 4 in 1 Baby Projector

    De B-Kids 4 in 1 Baby Projector projecteert gekleurde beelden op de muur of het plafond. De projector kan ook gebruikt worden als nachtlampje en beschikt over diverse lichtkleuren, eenvoudige bediening en rustgevende slaapliedjes.
    21,85
1 Resultaten