Infantino babyprojectors

 

Een Infantino nachtlampje babyprojector, oftewel een Infantino babyprojector die je ook als nachtlampje gebruikt, geeft je kindje in het donker een vertrouwd gevoel. Een Infantino babyprojector ziet er vaak heel leuk uit. Meestal ziet de projector eruit als een schattig dier, bijvoorbeeld een vos. Sommige Infantino babyprojectors kunnen zelfs bewegen. De staart van het dier gaat dan bijvoorbeeld op en neer. Hier kan je kindje heel lang naar kijken.

Lees meer...

Infantino 3-in-1 babyprojector

Een Infantino 3-in-1 babyprojector projecteert niet alleen figuurtjes in de baby- of kinderkamer, maar speelt ook muziekjes af. Daarnaast heeft de Infantino 3-in-1 babyprojector ook de functie van een gewoon nachtlampje. Als je kindje wat ouder is, kan het de nachtlamp meenemen als het ’s nachts naar bed moet. De Infantino baby projector met muziek blijft meestal ongeveer twintig minuten projecteren en muziek afspelen. Daarna schakelt de Infantino baby projector met muziek vanzelf uit. Je hebt de keus uit meerdere muziekjes. Sommige projectoren kunnen daarnaast ook natuurgeluiden afspelen. De Infantino 3-in-1 babyprojector is te gebruiken vanaf de geboorte.

Over infantino

Wij verkopen niet alleen Infantino babyprojectors, maar ook Infantino speelgoed. Infantino speelgoed maakt kinderen elke keer weer blij. Dankzij de opvallende kleuren en verschillende functies zit het boordevol nieuwe uitdagingen voor je kindje. De speeltjes van Infantino stimuleren de ontwikkeling van je kindje, zowel motorisch als zintuiglijk. Een Infantino babyprojector en Infantino speelgoed bestel en snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, in veel gevallen al de volgende dag. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen en de bestelde producten ook bij ons op voorraad zijn, bezorgen wij deze de volgende dag bij je thuis. Bij Babypark profiteer je ook van de Laagste Prijsgarantie. Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Infantino 3-in-1 Baby Projector

    De Infantino 3-in-1 Baby Projector mag niet ontbreken op de babykamer! De projector is voorzien van uitgebreide opties voor een perfecte nachtrust en een los nachtlampje die je kindje mee kan nemen als het uit bed wilt.
    39,99
1 Resultaten