Baby Projectors

Een baby projector kan figuren op een plafond of muur projecteren. Perfect voor de babykamer om je kindje gerust te stellen! Sommige projectors schijnen zelfs met verschillende kleurtjes. Dat maak het voor je kindje extra aantrekkelijk om de bewegende lichtjes te volgen. De meeste licht projectors gaan na een bepaalde tijd vanzelf weer uit zodat ze veilig zijn in gebruik. In de uitgebreide productbeschrijvingen kun je bij iedere projector vinden of de benodigde batterijen inbegrepen zijn of apart bijbesteld dienen te worden.

Lees meer...

Een sterrenhemel projector voor de babykamer

Een sterrenhemel in de babykamer die geprojecteerd wordt door een babyprojector is een moderne variant op "schaapjes tellen" wanneer een kind niet kan slapen. De sterrenprojector geeft je kindje afleiding en zorgt tegelijkertijd voor een geruststellend gevoel. De meeste kinderen houden er tenslotte niet van om in een geheel donkere kamer te slapen. In veel gevallen is een sterrenhemel projector een mooi alternatief voor een nachtlampje op de kamer van je kindje.

Babyprojectors met een vrolijk design

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment babyprojectors. Veel licht projectors zijn extra vrolijk vormgegeven. Sommige zijn zelfs zo zacht als een knuffel! Binnen een mum van tijd zal je kindje de babyprojector een succes gaan vinden. Baby projectors zijn verkrijgbaar in allerlei kleurtjes zodat er altijd wel een projector is die bij de kleuren van de babykamer past. Bestel je een baby projector op een werkdag voor 20 uur en is deze uit voorraad leverbaar? Dan wordt de projector dezelfde dag nog verzonden. Omdat je bij Babypark altijd shopt met de laagste prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Bovendien worden alle bestellingen van €20,- of meer gratis thuisbezorgd. Dat is handig shoppen!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Tiny Love Into The Forest Dreamer Baby Projector

  De Tiny Love Into The Forest Dreamer Baby Projector mag niet ontbreken op de babykamer. De projector is voorzien van een geluidssensor die automatisch een zacht liedje afspeelt als je kindje wakker word.
  42,95
 • Quick view

  Tiny Love Marie Sound 'n Sleep Baby Projector

  De Tiny Love Marie Sound 'n Sleep Baby Projector mag niet ontbreken op de babykamer. De projector is voorzien van een geluidssensor die automatisch een zacht liedje afspeelt als je kindje wakker word.
  42,95
2 Resultaten