Oli & Carol badspeeltjes

 

Geef je kindje gezonde en veilige Oli & Carol badspeeltjes. Alle speeltjes zijn gemaakt van 100% puur rubber van hevea bomen en bevatten geen schadelijke stoffen. Verder zijn Oli & Carol badspeeltjes niet hol vanbinnen. Ze bestaan allemaal uit één stuk rubber.

 

Lees meer...

Oli & Carol badspeeltjes om op te bijten

Oli & Carol badspeeltjes zijn gemaakt om op te bijten. Veel kleine kinderen hebben last van doorkomende tandjes. Bijten aan Oli & Carol badspeeltjes geeft dan verlichting van de pijn. Aangezien het rubber geen schadelijke stoffen bevat, kan dit prima.

 

Over Oli & Carol

Het Spaanse merk Oli & Carol is bedacht door de zusjes Olimpia en Carolina. Zij bedachten de mooie badeendjes en andere rubberen figuurtjes. Bestel vandaag nog leuke Oli & Carol badspeeltjes online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Oli & Carol Origami Boot

  Met dit schattige Oli & Carol Origami Boot kan je kindje heerlijk spelen in bad! Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor op de baby- of kinderkamer. Het bootje is gemaakt van natuurlijk rubber.
  15,25
 • Quick view

  Oli & Carol Dots Badeendje

  Met dit schattige Oli & Carol Dots Badeendje kan je kindje heerlijk spelen in bad! Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor op de baby- of kinderkamer. Het eendje is gemaakt van natuurlijk rubber.
  11,50
 • Quick view

  Oli & Carol Monochrome Badeendje

  Met dit schattige Oli & Carol Monochrome Badeendje kan je kindje heerlijk spelen in bad! Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor op de baby- of kinderkamer. Het eendje is gemaakt van natuurlijk rubber.
  11,50
 • Quick view

  Oli & Carol Pastel Badeendje

  Met dit schattige Oli & Carol Pastel Badeendje kan je kindje heerlijk spelen in bad! Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor op de baby- of kinderkamer. Het eendje is gemaakt van natuurlijk rubber.
  11,50
 • Quick view

  Oli & Carol Olive The Deer Armband

  Met dit schattige Oli & Carol Olive The Deer Armband kan je kindje heerlijk spelen. Je kindje kan buiten, binnen en zelfs in bad met het hertje spelen! De armband is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  15,95
 • Quick view

  Oli & Carol The Red Mushroom Speeltje

  Met dit schattige Oli & Carol The Red Mushroom Speeltje kan je kindje heerlijk spelen. Je kindje kan buiten, binnen en zelfs in bad met de paddestoel spelen! Het speeltje is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  12,-
6 Resultaten