90 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  BamBam Wooden Giraffe Bijtring

  Deze BamBam Wooden Giraffe Bijtring verzacht de pijn bij het doorkomen van de tandjes bij je kindje. De bijtring is gemaakt van hout en gemakkelijk vast te houden voor kleine kinderhandjes.

  16,95

  12,95

 • Quick view

  Munchkin Twisty Bijtring

  De Munchkin Twisty bijtring is leuk om mee te spelen en verzacht het tandvlees van je kindje. Bevat vier verschillende texturen en diverse kleuren.
  10,95
 • Quick view

  BamBam Crown Bijtring

  Deze Bambam bijtring verzacht de pijn bij het doorkomen van de tandjes bij je kindje. Gemaakt van siliconen en heeft de vorm van een kroon.
  5,95
 • Quick view

  Little Indians Small Stripe Bijtring

  De Little Indians Small Stripe Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  16,95
 • Quick view

  Munchkin Fun Ice Bijtring

  De Munchkin Fun Ice Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een verkoelend effect wanneer je het vooraf in de koelkast te bewaart.
  6,49
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Bijtring

  De Laessig Garden Explorer Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  9,95
 • Quick view

  Lanco Rubberen Walvis Bijtspeeltje Naturel

  Het Lanco Rubberen Walvis Bijtspeeltje Naturel zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,99
 • Quick view

  House of Jamie Bow Bijtring Breton

  De House of Jamie Bow Bijtring Breton zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,-
 • Quick view

  House Of Jamie Stars Bijtring Breton

  De House Of Jamie Stars Bijtring Breton zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,-
 • Quick view

  House of Jamie Stars Bijtring

  De House of Jamie Stars Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
 • Quick view

  Sophie de Giraf Bijtspeeltje

  De Sophie de Giraf bijtspeeltje verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De bijtring dat gemaakt is van rubber beschikt over een handgreep en afmetingen van 15x7cm.

  14,99

  12,99

 • Quick view

  Lanco Rubberen Hart Bijtring

  Het Lanco Rubberen Hart Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,99
 • Quick view

  Me&miniMe Lexy Pexy Bijtring The Wren

  De Me&miniMe Lexy Pexy is een houten bijtring die verzachtend werkt bij je kindje tijdens het doorkomen van tandjes. Gemaakt van splintervrij esdoornhout dat 100% natuurlijk en onbehandeld is.

  29,95

  9,95

 • Quick view

  Oli & Carol Olive The Deer Armband

  Met dit schattige Oli & Carol Olive The Deer Armband kan je kindje heerlijk spelen. Je kindje kan buiten, binnen en zelfs in bad met het hertje spelen! De armband is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  15,95
 • Quick view

  House of Jamie Bow Bijtring Snow Leopard

  De House of Jamie Bow Bijtring Snow Leopard zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,-
 • Quick view

  Lanco Sensory Rubberen Cactus Bijtspeeltje

  Het Lanco Sensory Rubberen Cactus Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  11,99
 • Quick view

  Hevea Kawan Rubberen Eend Bijtring

  De Hevea Kawan Rubberen Eend Bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en verlicht de pijn bij doorkomende tandjes. De bijtring heeft een ergonomisch design zodat zelfs de allerkleinsten het kunnen vastpakken.
  16,-
 • Quick view

  Hegen Bijtring

  De Hegen Bijtring geeft je kindje verlichting bij doorkomende tandjes als hij of zij erop bijt en kauwt. Het speeltje kan in de koeling worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  6,99
 • Quick view

  Lanco Rubberen Auto Bijtring

  Het Lanco Rubberen Auto Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Flexees Olifant Bijtring Blauw

  De Dr. Brown's Flexees Olifant Bijtring Blauw zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Daarnaast is de ring is veilig en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,49
 • Quick view

  Beaba Bijtring Aqua

  De handige Beaba Bijtring Aqua zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en / of kauwt. Daarnaast is de bijtring veilig te gebruiken voor je kindje en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  6,99
 • Quick view

  Me&miniMe Lexy Pexy Bijtring The Everly

  De Me&miniMe Lexy Pexy is een houten bijtring die verzachtend werkt bij je kindje tijdens het doorkomen van tandjes. Gemaakt van splintervrij esdoornhout dat 100% natuurlijk en onbehandeld is.

  29,95

  9,95

 • Quick view

  Sophie de Giraf Koelbijtring

  De Sophie de Giraf koelbijtring verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De bijtring dat gemaakt is van plastic beschikt over een handgreep en afmetingen van 12x8cm.
  12,99
 • Quick view

  Kleine Giraf Cactus Bijtspeeltje Roze

  Het Kleine Giraf Cactus Bijtspeeltje Roze is een leuk speeltje wat veel uitdaging. Het biedt stimulans voor verschillende zintuigen die een baby krijgt. Het is gemaakt van natuurlijk rubber.
  11,99
90 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4