10 Resultaten
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Stevig

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Stevig zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Sophie de Giraf Bijtspeeltje

  De Sophie de Giraf bijtspeeltje verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De bijtring dat gemaakt is van rubber beschikt over een handgreep en afmetingen van 15x7cm.

  14,99

  12,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf Set Award

  Wil je iemand blij maken met een knuffelset? Dan is Sophie de Giraf set bestaande uit een knuffel en bijtring precies wat voor jou.

  22,99

  18,39

 • Quick view

  Kleine Giraf Cactus Bijtspeeltje Roze

  Het Kleine Giraf Cactus Bijtspeeltje Roze is een leuk speeltje wat veel uitdaging. Het biedt stimulans voor verschillende zintuigen die een baby krijgt. Het is gemaakt van natuurlijk rubber.
  11,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Koelbijtring

  De Sophie de Giraf koelbijtring verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De bijtring dat gemaakt is van plastic beschikt over een handgreep en afmetingen van 12x8cm.
  12,99
 • Quick view

  Klein Giraffe Panda Bijtspeeltje

  Het Klein Giraffe Panda Bijtspeeltje is een natuurlijk rubberen speeltje wat in de koelkast gelegd kan worden. Wanneer het koel is dan wordt het tandvlees wat verdoofd als de baby erop bijt.
  10,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soepel

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soepel zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Sophie De Giraf So'Pure Bijtring

  De Sophie De Giraf So'Pure Bijtring verzacht de pijn van je kindje wanneer zijn tandjes doorkomen. De bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en heeft twee verschillende texturen.
  11,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Dubbele Koelbijtring

  De Sophie de Giraf Koelbijtring verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De bijtring dat gemaakt is van plastic beschikt over twee handgrepen.

  13,99

  11,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft Witte Doos

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft Witte Doos zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
10 Resultaten