10 Resultaten
 • Quick view

  Kleine Giraf Bijtspeeltje Kiwi de Vogel

  Het Kleine Giraf bijtspeeltje Kiwi de vogel verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. Het bijtspeeltje dat gemaakt is van plastic beschikt over een fluitje en heeft afmetingen van 13x10cm.
  17,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Bijtspeeltje

  De Sophie de Giraf bijtspeeltje verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De bijtring dat gemaakt is van rubber beschikt over een handgreep en afmetingen van 15x7cm.
  14,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Set Award

  Wil je iemand blij maken met een knuffelset? Dan is Sophie de Giraf set bestaande uit een knuffel en bijtring precies wat voor jou.
  22,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Geschenkdoos Wit

  Dit Sophie De Giraf bijtspeeltje verzacht de pijn bij doorkomende tandjes en stimuleert de zintuigen van je kindje. Het bijtspeeltje is verpakt in een mooie geschenkdoos, erg leuk dus om als cadeau weg te geven!
  19,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf So'Pure Bijtring

  De Sophie De Giraf So'Pure Bijtring verzacht de pijn van je kindje wanneer zijn tandjes doorkomen. De bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en heeft twee verschillende texturen.
  11,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Koelbijtring

  De Sophie de Giraf koelbijtring verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De bijtring dat gemaakt is van plastic beschikt over een handgreep en afmetingen van 12x8cm.
  12,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft Witte Doos

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft Witte Doos zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soepel

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soepel zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Kleine Giraf Bijtspeeltje Josephine de Muis

  Het Kleine Giraf bijtspeeltje Josephine de muis verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. Het bijtspeeltje dat gemaakt is van plastic beschikt over afmetingen van 13x10cm.
  17,99
10 Resultaten