7 Resultaten
 • Quick view

  Milestone™ Activity Cards Los

  Met de Milestone™ Activity Cards Los kan je alle bijzondere eerste momenten van je kindje vastleggen. De set bestaat uit 30 losse kaarten en is erg leuk om als kraamcadeau weg te geven.
  16,99
 • Quick view

  Milestone™ Mini Cards

  Deze Milestone™ Mini Cards zijn ideaal om de mooiste momenten van de grotere kindjes vast te leggen. De geïllustreerde kaarten worden per 100 stuks in een mooie bewaardoos geleverd.
  14,99
 • Quick view

  Milestone™ Activity Cards 5 Sets

  De Milestone™ Activity Cards 5 Sets bestaat uit 30 verschillende kaarten. Met de sets kan je alle bijzondere eerste momenten van je kindje vastleggen. Erg leuk om als kraamcadeau weg te geven!
  16,99
 • Quick view

  Milestone™ Baby Cards Sophie La Girafe

  Deze Milestone™ Baby Cards Sophie La Giraf zijn ideaal om de mooiste momenten van je pasgeboren kindje vast te leggen. De kaarten worden per 24 stuks geleverd en zijn erg leuk om te geven als kraamcadeau.
  14,99
 • Quick view

  Milestone™ Pregnancy Cards

  Deze Milestone™ Pregnancy Cards zijn ideaal om de mooiste momenten van de zwangerschap en de eerste weken van je kindje vast te leggen. De geïllustreerde kaarten worden per 30 stuks geleverd.
  16,99
 • Quick view

  Milestone™ Baby Photo Cards Over The Moon

  Deze Milestone™ Baby Photo Cards Over The Moon zijn ideaal om de mooiste momenten van je pasgeboren kindje vast te leggen. De kaarten worden per 30 stuks geleverd en zijn erg leuk om te geven als kraamcadeau.
  16,99
 • Quick view

  Milestone™ Baby Cards

  Deze Milestone™ Baby Cards zijn ideaal om de mooiste momenten van je pasgeboren kindje vast te leggen. De geïllustreerde kaarten worden per 30 stuks geleverd en zijn erg leuk om te geven als kraamcadeau.
  16,99
7 Resultaten