Happy Horse Lamb Lex

Happy Horse produceert al jaren knuffels voor goede doelen maar heeft ook bijzonder leuke knuffels die je voor je eigen kindje kunt bestellen. Er zijn verschillende dierenfiguurtjes beschikbaar waaronder Lamb Lex van Happy Horse. Dit schattige lammetje bestel je bij Babypark natuurlijk tegen de scherpste prijs van Nederland dankzij onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Maten Happy Horse Lamb Lex

Happy Horse Lamb Lex kun je kopen in de maten 38 cm en 30 cm. Deze handzame knuffel is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en is geschikt om te wassen op 30 graden in de wasmachine. De knuffel is echter niet geschikt voor de droger. We hebben het lammetje in een mooie blauwtint verkrijgbaar en de leuke knuffel kan tevens dienst als een vrolijk decoratiestuk in de kinderkamer. We hebben ook een leuk knuffeldoekje van het lammetje Lex. Naast de Lamb Lex van Happy Horse zijn er ook vele verschillende andere leuke dierenfiguurtjes beschikbaar in andere kleuren mochten die meer in de smaak vallen bij je kindje. Kom gerust eens gezellig langs om alle knuffels te bekijken en je keuze te maken. Een overzicht met adresgegevens van een megastore in jouw regio vind je op onze website.

Happy Horse Lamb Lex online kopen

De knuffels vind je uiteraard ook terug in onze webshop. Wil je de Happy Horse Lamb Lex online kopen dan kan dat dus ook. Bestel je voor 23:59 uur dan versturen we het nog dezelfde werkdag. Zo kan je kindje de volgende dag al bevriend raken met lammetje Lex. Voor verzendingen vanaf 20 euro rekenen we geen verzendkosten.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Happy Horse Raccoon Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Raccoon Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het zacht aanvoelt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  15,99

  14,99

 • Quick view

  Happy Horse Deer Do Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Deer Do Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het zacht aanvoelt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 13,99

  Special Price 12,99

 • Quick view

  Happy Horse Skunk Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Skunk Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het zacht aanvoelt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  15,99

  12,99

 • Quick view

  Happy Horse Koala Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Koala Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het zacht aanvoelt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  15,99

  13,95

 • Quick view

  Happy Horse Lamb Leo Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Lamb Leo Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  13,99

  11,99

 • Quick view

  Happy Horse Lamb Leo Knuffel 30 cm

  Met deze schattige Happy Horse Lamb Leo Knuffel 30 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  16,99

  14,99

 • Quick view

  Happy Horse Lamb Lotus Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Lamb Lotus Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  13,99

  11,19

 • Quick view

  Happy Horse Lamb Lugano Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Lamb Lugano Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk
  14,99
 • Quick view

  Happy Horse Lamb Lex Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Lamb Lex Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  13,99

  11,19

 • Quick view

  Happy Horse Lamb Leo Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Lamb Leo Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.

  23,99

  19,19

 • Quick view

  Happy Horse Lammy Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Lammy Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  22,99
 • Quick view

  Happy Horse Lamb Leo Knuffel 38 cm

  Met deze schattige Happy Horse Lamb Leo Knuffel 38 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  22,99

  20,49

 • Quick view

  Happy Horse Lammy Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Lammy Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  14,99

  12,99

13 Resultaten
Trustpilot