5 Resultaten
 • Quick view

  KidsDepot Slinger Vlaggetjes Vilt

  KidsDepot Slinger Rond Vilt is een vrolijke slinger met allerlei vlaggetjes in vilten stof eraan vastgemaakt. Erg leuk om op te hangen tijdens een feestje of ook mooi om als decoratie aan een muur te hangen.
  19,95
 • Quick view

  Overseas Vlaggenlijn Canvas Smoke

  Overseas Vlaggenlijn Canvas Smoke is een vrolijke slinger met allerlei soorten vlaggetjes in vilten stof eraan vastgemaakt. Erg leuk om op te hangen tijdens een feestje of ook mooi om als decoratie aan een muur te hangen.
  16,95
 • Quick view

  KidsDepot Slinger Rozen Vilt

  KidsDepot Slinger Rozen Vilt is een vrolijke slinger met allerlei roosjes in vilten stof eraan vastgemaakt. Erg leuk om op te hangen tijdens een feestje of ook mooi om als decoratie aan een muur te hangen.

  29,95

  14,95

 • Quick view

  KidsDepot Slinger Rond Vilt

  KidsDepot Slinger Rond Vilt is een vrolijke slinger met allerlei rondjes in vilten stof eraan vastgemaakt. Erg leuk om op te hangen tijdens een feestje of ook mooi om als decoratie aan een muur te hangen.
  14,95
 • Quick view

  Overseas Vlaggenlijn Canvas Ochre

  Overseas Vlaggenlijn Canvas Ochre is een vrolijke slinger met allerlei soorten vlaggetjes in vilten stof eraan vastgemaakt. Erg leuk om op te hangen tijdens een feestje of ook mooi om als decoratie aan een muur te hangen.
  16,95
5 Resultaten