83 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Ootje Kadootje Strikje Haarclip

  De Ootje Kadootje Strikje Haarclip is een vrolijke versiering in het haar van je kindje. De haarclip maakt de outfit van je kindje helemaal af. Verder zorgen de clipjes dat het haar uit het gezicht blijft.
  3,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Knoop Uni Haarband

  Het Ootje Kadootje Knoop Uni Haarband is een onmisbaar item voor in de kledingkast van je kleine meisje. Het haarbandje kan ook worden gebruikt als bandana om de hals van je kindje en beschikt over een perfecte pasvorm.
  8,25
 • Quick view

  Ootje Kadootje Luipaard Knoop Haarband

  Het Ootje Kadootje Knoop Haarband is een onmisbare accessoire die de outfit van je kindje helemaal af maakt. De haarband past dankzij de elastieken band gemakkelijk op het hoofdje van je kindje.
  8,25
 • Quick view

  Ootje Kadootje Satijn Strik Haarband

  Het Ootje Kadootje Satijn Strik Haarband is leuk te combineren met de outfit van je kindje. Het haarbandje zit lekker comfortabel om het hoofdje van je kindje en is voorzien van een satijnen strikje.
  7,75
 • Quick view

  Ootje Kadootje Vlinder Haarclip Roze / Wit

  De Ootje Kadootje Vlinder Haarclip Roze / Wit is een vrolijke versiering in het haar van je kindje. De haarclip maakt de outfit van je kindje helemaal af. Verder zorgen de clipjes dat het haar uit het gezicht blijft.
  3,75
 • Quick view

  Ootje Kadootje Pijl Knoop Haarband

  Deze leuke Ootje Kadootje Pijl Knoop Haarband is een onmisbaar item voor in de kledingkast van je kleine meisje. Het haarbandje beschikt over een printje van roze pijlen en heeft een perfecte pasvorm.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Roos Haarband Roze / Roze

  Het Ootje Kadootje Roos Haarband Roze / Roze is een onmisbaar item voor in de kledingkast van je kleine meisje. Het haarbandje beschikt over een sterren en heeft een perfecte pasvorm. Het kan gewassen worden op 30 graden.
  6,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Neon Uni Haarclip Ster

  De Ootje Kadootje Neon Uni Haarclip Ster is een vrolijke versiering in het haar van je kindje. De haarclip is versierd met een vrolijk figuurtje. Verder zorgen de clipjes dat het haar uit het gezicht blijft.
  2,75
 • Quick view

  Ootje Kadootje Bloem / Ster Haarclip Jeans Navy / Roze

  De Ootje Kadootje Bloem / Ster Haarclip Jeans Navy / Roze is een prachtige haarclip van jeansstof met daarop een leuke bloem en ster. Door het haarclipje zullen de haren van je meisje niet in het gezicht hangen.
  3,75
 • Quick view

  Ootje Kadootje Broderie Bloem Haarclip Stip Roze / Fuchsia

  De Ootje Kadootje Broderie Bloem Haarclip Stip Roze / Fuchsia is een prachtige haarclip met een een stippenprint en een mooie broderie bloem. Door het haarclipje zullen de haren van je meisje niet in het gezicht hangen.
  3,75
 • Quick view

  Ootje Kadootje Knoop Haarband Wit/Zwart Vlekjes

  Het Ootje Kadootje Knoop Haarband Wit/Zwart Vlekjes is een onmisbaar item voor in de kledingkast van je kleine meisje. Het haarbandje beschikt over een vlekjes en heeft een perfecte pasvorm.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Haarband Strikje

  Haarbandje van het merk Ootje Kadootje. Dit hippe haarbandje geeft je kind een leuke uitstraling.

  6,50
83 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4