6 Resultaten
6 Resultaten

Kinderfietsen

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment kinderfietsen. Deze kinderfietsen zijn stuk voor stuk mooi, veilig en van goede kwaliteit. Er zijn zowel jongens- als meisjesfietsen verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.

 

De juiste maat

Onze kinderfietsen hebben vaak een wielmaat tussen 12 en 20 inch. Een kinderfiets met een wiel van 12 inch is geschikt voor kinderen van ongeveer 3 of 4 jaar oud. Een kinderfiets met een wiel van 16 inch is geschikt voor 5- tot 8-jarigen en die van 18 of 20 inch voor 5- tot 9-jarigen. Meestal is de stuur- en zadelhoogte van de kinderfietsen gemakkelijk verstelbaar. Zo zorg je ervoor dat je kindje steeds goed op de fiets past en gemakkelijk bij de grond kan.

 

Stabiliteit

Mogelijk wordt de door jou uitgezochte kinderfiets de allereerste fiets voor je kind. Sommige kinderfietsen hebben extra brede banden, die ervoor zorgen dat je kind zo stabiel mogelijk op de fiets zit. Aan veel van onze kinderfietsen zitten bovendien zijwieltjes. Als je kind het fietsen gewend is, kun je de zijwieltjes gemakkelijk verwijderen.