Knuffeldoekjes

Geef je kindje een heerlijk zacht knuffeldoekje waarmee het fijn kan knuffelen. Aan sommige knuffeldoekjes zit een leuk knuffeltje. Veel doekjes van Label-Label, Little Dutch, Bambam, Bamboom Snoozebaby en Done by Deer hangen vol met leuke labeltjes van verschillende materialen. Vaak vinden baby’s de labeltjes aan het knuffeldoekje nog het leukst. Hiermee kunnen ze heerlijk knuffelen & spelen.

Lees meer...

Zachte materialen

Knuffeldoekjes zijn gemaakt van materialen die extra zacht aanvoelen. Voor veel knuffeldoekjes is bijvoorbeeld badstof gebruikt of katoen dat op badstof lijkt. Het voordeel van badstof is niet alleen dat het zacht is, maar ook dat het lekker snel opdroogt als het nat is.

Voor aan de speen

Sommige knuffeldoekjes kun je vastmaken aan de speen van je kindje. Als je kindje een speen in de mond heeft, kan het met het doekje knuffelen. Veel baby’s vinden dit heerlijk.

Lees minder...
165 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 • Quick view

  Snoozebaby Cas Car Knuffeldoekje Gray Mist

  Met het Snoozebaby Cas Car Knuffeldoekje Gray Mist kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  12,95
 • Quick view

  House Of Jamie Bow Tie Speendoekje Terra Blush Blossom

  Met het House Of Jamie Bow Tie Speendoekje Terra Blush Blossom heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat heerlijk comfortabel aanvoelt voor je kindje.
  16,50
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon A Dream Speendoekje Sand / Off White

  Het Witlof For Kids Once Upon A Dream Speendoekje Sand / Off White is een handig doekje waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig vast te maken.
  14,50
 • Quick view

  Done by Deer Tiny Tropics Knuffeldoekje

  Met het Done by Deer Tiny Tropics Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf 3 maanden.

  22,95

  19,99

 • Quick view

  Jollein Bunny Ears Knuffeldoekje

  Met het schattige Jollein Bunny Ears Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 9,40

 • Quick view

  Cottonbaby Velours Knuffel

  De Cottonbaby Velours Knuffel is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek en de tastzin.

  12,95

  10,36

 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Speendoekje Donkerroze

  Met het Little Dutch Little Pink Flowers Speendoekje Donkerroze heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  4,95
 • Quick view

  Baby Bello Olly The Otter Knuffeldoekje

  Met het Baby Bello Olly The Otter Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  22,95
 • Quick view

  House Of Jamie Bow Tie Speendoekje Terra Blush Velvet

  Met het House Of Jamie Bow Tie Speendoekje Terra Blush Velvet heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat heerlijk comfortabel aanvoelt voor je kindje.
  16,50
 • Quick view

  Snoozebaby Pimmy Pim Knuffeldoekje Star White

  Met het Snoozebaby Pimmy Pim Knuffeldoekje Star White kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Speendoekje Hazel Brown / Off White

  Het Witlof For Kids Once Upon Speendoekje Hazel Brown / Off White is een handig doekje waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig vast te maken.
  14,50
 • Quick view

  Little Indians Speendoekje Pavement

  Met het stijlvolle Little Indians Speendoekje Pavement heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het schattige speendoekje is gemaakt van heerlijk zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt.
  14,95
 • Quick view

  Baby's Only Olifant Knuffeldoekje

  Met dit Baby's Only Olifant Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje heeft de vorm van een olifantje en heeft verschillende structuren. Het doekje is geschikt vanaf de geboorte.
  17,95
 • Quick view

  Snoozebaby Toy Bird Knuffeldoekje Frost Grey

  Met het Snoozebaby Toy Bird Knuffeldoekje Frost Grey kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Baby's Only Leaf Speendoekje Zilvergrijs

  Met het Baby's Only Leaf Speendoekje Zilvergrijs heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.

  19,95

  14,95

 • Quick view

  House Of Jamie Moon Speendoekje Snow Leopard Velvet

  Met het stijlvolle House Of Jamie Moon Speendoekje Snow Leopard Velvet heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat heerlijk comfortabel aanvoelt.
  16,50
 • Quick view

  Happy Horse Hanging Monkey Knuffel 42 cm

  Met deze schattige Happy Horse Hanging Monkey Knuffel 42 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
 • Quick view

  House Of Jamie Maan Speendoekje Stone

  Met het House Of Jamie Maan Speendoekje Stone heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.
  16,50
 • Quick view

  House Of Jamie Strik Speendoekje Rocky Leopard

  Met het House Of Jamie Strik Speendoekje Rocky Leopard heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.
  16,50
 • Quick view

  Smallstuff Lion Knuffeldoekje Hazel

  Met het Smallstuff Lion Knuffeldoekje Hazel kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  32,50
 • Quick view

  Happy Horse Lama Lush Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Lama Lush Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig, zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Snoozebaby Toy Bird Knuffeldoekje

  Met het Snoozebaby Toy Bird Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  12,95
 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Knuffeldoek

  Met het mooie Little Dutch Sailors Bay Knuffeldoek kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  14,95
 • Quick view

  Happy Horse Koala Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Koala Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het zacht aanvoelt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  14,99

  11,99

165 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
Trustpilot