Baby Bello Knuffeldoekjes

Een Baby Bello knuffeldoekje voelt heerlijk zacht aan voor je baby. In de eerste periode is een knuffeldoekje een heel leuk speeltje voor je baby. De kleine kan het doekje vastpakken en in de mond stoppen. Veel baby’s kunnen zich heel lang met een Baby Bello knuffeldoekje vermaken.

Lees meer...

Een gebreid Baby Bello knuffeldoekje

Veel Baby Bello knuffeldoekjes zijn gebreid. Hierdoor zien deze knuffeldoekjes er extra leuk uit. Ook een gebreid knuffeldoekje van Baby Bello is meestal gewoon bestand tegen de wasmachine. Dat is natuurlijk ideaal, want als je kindje veel met het knuffeldoekje speelt, wordt het snel vies. Een knuffeldoekje van Baby Bello is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat lang mooi blijft.

Over Baby Bello

Naast Baby Bello knuffeldoekjes verkopen wij ook ander speelgoed van Baby Bello, zoals kinderwagenspanners en boxspiralen. Alle speeltjes van Baby Bello zien er verrassend sfeervol uit. De meeste speeltjes zijn gebreid, waardoor deze er extra leuk uitzien. Een Baby Bello kinderwagenspanner staat heel leuk bij jouw kinderwagen. De meeste baby’s vinden een kinderwagenspanner heel leuk. Ze kunnen urenlang naar de speeltjes kijken, zeker als deze tijdens het rijden heen en weer gaan. Als je kindje wat ouder is, zal het proberen om de speeltjes vast te pakken. Baby Bello knuffeldoekjes, kinderwagenspanners en ander speelgoed is ook heel leuk om weg te geven als kraamcadeautje. Baby Bello speeltjes zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie en een aantrekkelijke bezorgservice. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan bezorgen wij je bestelling meestal al de volgende dag bij je thuis. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons bij ons voorradig zijn.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Baby Bello Kiki The Koala Knuffeldoekje

  Met het Baby Bello Kiki The Koala Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Baby Bello Olly The Otter Knuffeldoekje

  Met het Baby Bello Olly The Otter Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Baby Bello Toby The Tiger Knuffeldoekje

  Met het Baby Bello Toby The Tiger Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  16,95
 • Quick view

  Baby Bello Finny The Fennex Fox Knuffeldoekje

  Met het Baby Bello Finny The Fennex Fox Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  16,95
4 Resultaten
Trustpilot