Briljant Baby knuffeldoekjes

 

Een knuffeldoek kan heel belangrijk zijn voor een klein kindje. Kindjes kunnen zich aan een knuffeldoekje hechten, ze delen er emoties mee zoals; liefde, vriendschap, angst en verdriet. Een knuffeldoek kan de beste vriend van je kindje worden. Bij Babypark zijn er heel veel knuffeldoekjes verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Lieve Briljant Baby knuffeldoekjes

De knuffeldoekjes van Briljant Baby zijn gemaakt van 100% katoen en dus heerlijk zacht om mee te knuffelen. Een Briljant Baby knuffeldoekje is geschikt vanaf de geboorte en wasbaar in de wasmachine op 60°C. De Briljant Baby knuffeldoekjes zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor kleine handjes. Wanneer je je kindje een knuffeldoekje geeft bevordert dit ook de tastzin en de fijne motoriek van je kindje.

 

Over Briljant Baby

Briljant Baby is een merk dat vooral gespecialiseerd is in bedtextiel voor baby’s en kinderen. Naast bedtextiel ontwerpt en produceert Briljant Baby ook accessoires voor de baby- en kinderkamer en voor onderweg zoals autostoelhoezen. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Briljant Baby te verkrijgen, zoals Briljant Baby slaapzakken, Briljant Baby knuffeldoekjes en Briljant Baby wikkeldekens. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Briljant Baby Nijntje Ster Hydrofiel Knuffeldoekje Jade

    Met dit Briljant Baby Nijntje Ster Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Gemaakt van zacht hydrofiel en te gebruiken voor diverse doeleinden. Geschikt vanaf de geboorte.
    6,95
1 Resultaten