6 Resultaten
 • Quick view

  Done by Deer Raffi Knuffeldoekje

  Met het Done by Deer Raffi Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.

  22,95

  18,36

 • Quick view

  Done by Deer Jelly Knuffeldoekje Mustard

  Met het Done by Deer Jelly Knuffeldoekje Mustard kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.

  22,95

  17,99

 • Quick view

  Done by Deer Elphee Knuffeldoekje

  Met het Done by Deer Elphee Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.

  Normale prijs: 22,95

  Special Price 17,99

 • Quick view

  Done by Deer Elphee Activiteitenolifant Blue

  Met de Done by Deer Elphee Activiteitenolifant Blue kan je kindje lekker spelen en bevorderd de motorische ontwikkeling. Het is gemaakt van zachte materialen, afneembaar met een vochtige doek en is geschikt vanaf de geboorte.

  29,95

  23,96

 • Quick view

  Done by Deer Tiny Tropics Knuffeldoekje

  Met het Done by Deer Tiny Tropics Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf 3 maanden.

  22,95

  19,99

 • Quick view

  Done by Deer Wally Knuffeldoekje

  Met het Done by Deer Wally Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  22,95
6 Resultaten
Trustpilot