1 Resultaten
  • Quick view Doomoo Spooky Knuffel / Nachtlampje

    Doomoo Spooky Knuffel / Nachtlampje

    Uit voorraad leverbaar
    39,95
1 Resultaten

Doomoo knuffeldoekjes

 

Geef je kindje een heerlijk zacht Doomoo knuffeldoekje. Als kraamcadeau is een Doomoo knuffeldoekje overigens ook een aanrader. Elke baby vind zo’n lekker doekje om mee te knuffelen en aan te friemelen heerlijk! Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod Doomoo knuffeldoekjes.

 

Doomoo knuffeldoekje met nachtlampje

In sommige Doomoo knuffeldoekjes zit een nachtlampje. Wanneer je kindje huilt, gaat dit lampje automatisch branden. Mocht je kindje onrustig zijn en het donker hem beangstigen, dan stelt dit Doomoo knuffeldoekje hem gerust. Het nachtlampje laad je op met behulp van de meegeleverde USB-kabel. Als je de lichtmodule eruit hebt gehaald, kun je het Doomoo knuffeldoekje uitwassen in de wasmachine.

 

Over Doomoo

Doomoo producten zijn allemaal heel zacht en comfortabel, zodat je kindje optimaal geniet. Daarnaast is het design van Doomoo knuffeldoekjes en andere producten fantasierijk en inspirerend. Omdat veiligheid cruciaal is, zijn alle Doomoo producten onderworpen aan strenge testen. Wacht niet langer en bestel vandaag jouw meest gewenste Doomoo knuffeldoekjes online via onze webshop!