13 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Agnete Leopard Knuffeldoekje Apricot

  Met het Liewood Agnete Leopard Knuffeldoekje Apricot kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  20,-
 • Quick view

  Liewood Agnete Rabbit Knuffeldoekje Peppermint

  Met het Liewood Agnete Rabbit Knuffeldoekje Peppermint kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  20,-
 • Quick view

  Liewood Agnete Hippo Knuffeldoekje Dove Blue

  Met het Liewood Agnete Hippo Knuffeldoekje Dove Blue kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  20,-
 • Quick view

  Liewood Milo Rabbit Knuffeldoekje

  Met het Liewood Milo Rabbit Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Yoko Dino Mini Knuffeldoekje Blue Mix 2 Stuks

  Met het Liewood Yoko Dino Mini Knuffeldoekje Blue Mix 2 Stuks kan je kindje heerlijk knuffelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Het knuffeldoekje wordt geleverd per 2 stuks.
  23,-
 • Quick view

  Liewood Yoko Mini Knuffeldoekje Safari Green Mix 2 Stuks

  Met het Liewood Yoko Mini Knuffeldoekje Safari Green Mix 2 Stuks kan je kindje heerlijk knuffelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Het knuffeldoekje wordt geleverd per 2 stuks.
  23,-
 • Quick view

  Liewood Knuffeldoekje Confetti Mix

  Met het Liewood Knuffeldoekje Confetti Mix kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje is voorzien van een houten ring die perfect als bijtring kan dienen als de tandjes van je kindje doorkomen.
  17,-
 • Quick view

  Liewood Agnete Dino Knuffeldoekje Blue Wave

  Met het Liewood Agnete Dino Knuffeldoekje Blue Wave kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  20,-
 • Quick view

  Liewood Confetti Yellow Mellow Knuffeldoekje

  Met het Liewood Confetti Yellow Mellow Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje is voorzien van een houten ring die perfect als bijtring kan dienen als de tandjes van je kindje doorkomen.
  17,-
 • Quick view

  Liewood Robbie Rabbit Knuffeldoekje

  Met het Liewood Robbie Rabbit Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is de doek ook te gebruiken als wikkeldoek.
  20,-
 • Quick view

  Liewood Agnete Rabbit Knuffeldoekje

  Met het Liewood Agnete Rabbit Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  18,95
 • Quick view

  Liewood Agnete Panda Knuffeldoekje

  Met het Liewood Agnete Panda Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  20,-
 • Quick view

  Liewood Yoko Panda Mini Knuffeldoekje 2 Stuks

  Met het Liewood Yoko Panda Mini Knuffeldoekje 2 Stuks kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. De knuffeldoekjes worden geleverd per 2 stuks.
  23,-
13 Resultaten