6 Resultaten
 • Quick view Tiamo Hertje Knuffeldoekje

  Tiamo Hertje Knuffeldoekje

  Uit voorraad leverbaar

  Normale prijs: 10,95

  Special Price 9,86

 • Quick view Tiamo Lou-Lou Knuffeldoekje

  Tiamo Lou-Lou Knuffeldoekje

  Uit voorraad leverbaar

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 8,96

 • Quick view Tiamo Balletmuis Knisperdoekje

  Tiamo Balletmuis Knisperdoekje

  Uit voorraad leverbaar

  Normale prijs: 6,76

  Special Price 6,08

6 Resultaten

Tiamo speendoekjes bij Babypark online

 

Tiamo
Tiamo is een merk dat al ruim 60 jaar bestaat en op die manier ontzettend veel ervaring heeft opgedaan op het gebied van speelgoed voor zowel de allerkleinste als de wat grotere kinderen. Tiamo probeert daarbij altijd te zorgen voor een mooi design en maakt telkens gebruik van de allerzachtste materialen. Zo heeft je kindje altijd iets zachts in handen waaraan hij of zij zich kan vastklampen.

Tiamo knuffeldoekje in de aanbieding bij Babypark
Een onderdeel van het assortiment van Tiamo zijn knuffeldoekjes. Deze doekjes zijn uitstekend voor je baby'tje om lekker vast te grijpen en tegenaan te kruipen. Als ouder wil je er zeker van zijn dat veiligheid hoog in het vaandel staat bij de babyproducten die je koopt en juist dit maakt de Tiamo speendoekjes een goede keuze. Alle producten worden namelijk uitvoerig getest, zodat de veiligheid van je baby'tje gewaarborgd blijft.

Als je ook graag een Tiamo knuffeldoekje wilt kopen, ben je bij Babypark op het juiste adres. Bij Babypark heb je gegarandeerd de laagste prijs én geniet je van gratis bezorging boven de €20,- en een snelle levering. Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, is morgen in huis!