Tiamo speendoekjes bij Babypark online

 

Tiamo
Tiamo is een merk dat al ruim 60 jaar bestaat en op die manier ontzettend veel ervaring heeft opgedaan op het gebied van speelgoed voor zowel de allerkleinste als de wat grotere kinderen. Tiamo probeert daarbij altijd te zorgen voor een mooi design en maakt telkens gebruik van de allerzachtste materialen. Zo heeft je kindje altijd iets zachts in handen waaraan hij of zij zich kan vastklampen.

Tiamo knuffeldoekje in de aanbieding bij Babypark
Een onderdeel van het assortiment van Tiamo zijn knuffeldoekjes. Deze doekjes zijn uitstekend voor je baby'tje om lekker vast te grijpen en tegenaan te kruipen. Als ouder wil je er zeker van zijn dat veiligheid hoog in het vaandel staat bij de babyproducten die je koopt en juist dit maakt de Tiamo speendoekjes een goede keuze. Alle producten worden namelijk uitvoerig getest, zodat de veiligheid van je baby'tje gewaarborgd blijft.

Als je ook graag een Tiamo knuffeldoekje wilt kopen, ben je bij Babypark op het juiste adres. Bij Babypark heb je gegarandeerd de laagste prijs én geniet je van gratis bezorging boven de €20,- en een snelle levering. Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, is morgen in huis!

Lees meer...
6 Resultaten
 • Quick view

  Tiamo Balletmuis Knisperdoekje

  Het Tiamo Balletmuis Knisperdoekje maakt vrolijke knisperende geluidjes wanneer je kindje er mee speelt of knuffelt. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  7,95
 • Quick view

  Tiamo Lou-Lou Knuffeldoekje

  Met dit Tiamo Lou-Lou Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het schattige doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken als knuffel-, speel- en troostdoekje voor je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Tiamo Hello Little One Knuffeldoekje Pinguin

  Met dit Tiamo Hello Little One Knuffeldoekje Pinguin kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor diverse doeleinden. Geschikt vanaf de geboorte.

  6,95

  5,95

 • Quick view

  Tiamo Egel Knuffeldoekje

  Met dit Tiamo Egel Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het schattige doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken als knuffel-, speel- en troostdoekje voor je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Tiamo Foxy Fox Knuffeldoekje

  Met dit Tiamo Foxy Fox Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het schattige doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken als knuffel-, speel- en troostdoekje voor je kindje.
  10,95
 • Quick view

  Tiamo Hertje Knuffeldoekje

  Met het Tiamo Hertje Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken als knuffel-, speel- en troostdoek. De doek kan in de wasmachine.
  10,95
6 Resultaten