Witlof for kids knuffeldoekjes

 

Een knuffeldoekje is meestal het favoriete speeltje van een kindje. Aan een knuffeldoekje kan een kindje zich namelijk hechten, ze delen er emoties mee zoals; liefde, vriendschap, angst en verdriet. Bij Babypark zijn er heel veel knuffeldoekjes verkrijgbaar.

Lees meer...

 

Nooit meer een speen kwijt met een Witlof for kids knuffeldoekje

De Witlof for kids knuffeldoekjes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn hierdoor extra zacht en ademend. De speen kan gemakkelijk bevestigd worden aan de lus die aan het Witlof for kids knuffeldoekje vastzit. Is de Witlof for kids knuffeldoek vies geworden? Geen probleem, je kunt het namelijk wassen op 30°C in de wasmachine. De Witlof for Kids knuffeldoekjes hebben mooie prints die een chique uitstraling hebben.

 

Over Witlof for kids

Witlof for kids is een Nederlands merk en produceert slaap-, verzorgings- en speelproducten voor kinderen van 0-11 jaar. Het merk Witlof for kids maakt uitsluitend gebruik van de OEKO-TEX 100 gecertificeerde materialen, de producten zijn dus vrij van schadelijke stoffen. Naast Witlof for kids knuffeldoekjes zijn er van het merk ook andere producten verkrijgbaar zoals Witlof for kids groeimeters, Witlof for kids waskussenhoezen, Witlof for kids kruikenzakken en Witlof for kids dekens. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van Witlof for kids. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Witlof For Kids Little Lof Speendoekje

  Een handig Witlof For Kids speendoekje waarmee je kindje kan knuffelen en de speen aan vast kan maken. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en de speen is eenvoudig vast te maken aan de lus.
  14,50
 • Quick view

  Witlof For Kids Sparkle Speendoekje

  Het Witlof For Kids Sparkle Speendoekje is een handig doekje waar je kindje ook mee kan spelen en knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en je kan de speen er eenvoudig aan vast maken.
  14,50
 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Speendoekje

  Het Witlof For Kids Beleaf Speendoekje is een handig doekje waar je kindje ook mee kan spelen en knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en je kan de speen er eenvoudig aan vast maken.
  14,50
 • Quick view

  Witlof For Kids Moon Speendoekje Zwart / Wit

  Een handig Witlof For Kids speendoekje waarmee je kindje ook lekker kan knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en de speen is eenvoudig vast te maken aan de lus.
  14,50
5 Resultaten