Woezel en Pip knuffeldoekjes online bij Babypark

 

Het ontstaan van Woezel en Pip
Woezel en Pip is een aantal jaren geleden ontstaan middels een kinderboekenserie. Door het grote succes van deze serie, zijn tevens allerlei andere producten op de markt gekomen van de hondjes Woezel en Pip. Zo ook de Woezel en Pip speendoekjes die je bij Babypark kunt kopen.

Woezel en Pip speendoekje voor je kleine
Geniet samen met je baby van de schattige ontwerpen van elk Woezel en Pip knuffeldoekje. Kies voor het blauwe hondje Woezel of het gele hondje Pip en laat je kindje allerlei avonturen ermee beleven. De doekjes voelen heerlijk zacht aan en zullen net zo zacht zijn voor je kleintje. Je baby'tje kan er heerlijk mee knuffelen en ook spelen met allerlei leuke labeltjes en andere toevoegingen aan de knuffeldoekjes.

Doordat Babypark verschillende Woezel en Pip knuffeldoekjes in de aanbieding heeft, kun je er gemakkelijk en snel eentje voor je kleine bestellen. Ook wanneer je niet helemaal zeker bent van je keuze, kun je altijd bij Babypark terecht. Maak gerust gebruik van de zoekbalk op zoek naar andere merken en vind precies datgene wat past bij jouw voorkeuren.

Lees meer...
2 Resultaten
 • Quick view

  Woezel En Pip Activiteitenknuffel Buurpoes

  Het Woezel En Pip Activiteitenknuffel Buurpoes is ideaal voor je kindje om mee te spelen of knuffelen. Het knuffeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal, geschikt vanaf te geboorte en kan overal mee naar toe.

  12,95

  10,36

 • Quick view

  Woezel En Pip Knuffeldoekje Pip

  Het Woezel En Pip Knuffeldoekje Pip is ideaal voor je kindje om mee te spelen of knuffelen. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal, geschikt vanaf te geboorte en kan overal mee naar toe.

  9,95

  7,96

2 Resultaten
Trustpilot