Een Baby's Only knuffel kopen

 

Baby's Only knuffels
Bij Babypark zijn er meerdere knuffels van Baby's Only in de aanbieding. Zo is er voor jou altijd genoeg keuze in kleur en formaat.

 

Lees meer...

Een knuffel van Baby's Only is geweldig om te geven en erg leuk om te krijgen. En omdat hij online in meerdere kleuren te krijgen is, kun je deze aanpassen aan het geslacht van het kindje of bijvoorbeeld naar de kleuren van de babykamer. Zo zijn deze leuke knuffels verkrijgbaar in wit, beige, licht grijs, antraciet, babyroze, fuchsia, en babyblauw. Ze zijn niet alleen leuk om mee te knuffelen, maar ook erg Lief! als accessoire.

 

Afmetingen en materiaal Baby's Only knuffels
De knuffels worden gemaakt van heerlijke zachte stof waar je kindje heerlijk tegenaan wil kruipen. De knuffels hebben een leuk gebreid kabelmotief, en ze zijn door de geborduurde ogen en neus geheel veilig voor je kindje.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Classic Beer 35 cm

  Met de Baby's Only Beer Classic 35 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffelbeer is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De beer is ook leuk als decoratie op de kinderkamer.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Olifant Sparkle Knuffel

  Met de Baby's Only Olifant Sparkle Knuffel wordt de kinderkamer in een handomdraai opgevrolijkt en je kindje kan ook lekker knuffelen met de olifant. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor de wasmachine.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Sun Giraf Groot

  Met deze Baby's Only Sun Giraf Groot wordt de kinderkamer in een handomdraai opgevrolijkt en je kindje kan met de giraf ook lekker knuffelen. Gemaakt van zachte materialen en geschikt voor de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Hond Cloud

  Met deze Baby's Only Hond Cloud wordt de kinderkamer in een handomdraai opgevrolijkt en je kindje kan met het hondje ook lekker knuffelen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal met polyester vulling.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only River Walvis

  Met deze Baby's Only River Walvis wordt de kinderkamer in een handomdraai opgevrolijkt en je kindje kan met de walvis ook lekker knuffelen. Gemaakt van zachte materialen en geschikt voor de wasmachine.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Marble Dino Knuffel

  Deze Baby's Only Marble Dino Knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Ook kan de knuffel prima als decoratie worden gebruikt in de baby- of kinderkamer.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Marble Dino Knuffel XL

  Deze Baby's Only Marble Dino Knuffel XL is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Ook kan de knuffel prima als decoratie worden gebruikt in de baby- of kinderkamer.
  49,95
 • Quick view

  Baby's Only Nijlpaard Kabel Uni

  Met dit Baby's Only nijlpaard Kabel wordt de kinderkamer in een handomdraai opgevrolijkt en je kindje kan er ook lekker mee knuffelen. Gemaakt van zachte materialen met een lengte van 35 cm.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Beer Kabel Uni

  Schattig beertje waarmee je kind lekker kan knuffelen. Gemaakt van zacht materiaal. Staat ook leuk als accessoire op de baby- en kinderkamer.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Giraf Sun

  Met deze Baby's Only Giraf Sun wordt de kinderkamer in een handomdraai opgevrolijkt en je kindje kan met de giraf ook lekker knuffelen. Gemaakt van zachte materialen en geschikt voor de wasmachine.
  27,95
 • Quick view

  Baby's Only Berenkop

  Prachtige en schattige berenkop wat gebreid is in kabelpatroon van Baby's Only. Met de handige lus kun je deze beer ophangen.

  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Berenkop Kabel Uni

  De Baby's Only berenkop in kabelvorm is een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer, maar ook leuk als knuffelbeer voor je kindje. Gemaakt van zachte materialen en voorzien van een lus.
  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Beer

  Prachtige en schattige knuffelbeer wat gebreid is in kabelpatroon van het merk Baby`s Only.

  39,95
13 Resultaten