Een Baby's Only knuffel kopen

 

Baby's Only knuffels
Bij Babypark zijn er meerdere knuffels van Baby's Only in de aanbieding. Zo is er voor jou altijd genoeg keuze in kleur en formaat.

 

Lees meer...

Een knuffel van Baby's Only is geweldig om te geven en erg leuk om te krijgen. En omdat hij online in meerdere kleuren te krijgen is, kun je deze aanpassen aan het geslacht van het kindje of bijvoorbeeld naar de kleuren van de babykamer. Zo zijn deze leuke knuffels verkrijgbaar in wit, beige, licht grijs, antraciet, babyroze, fuchsia, en babyblauw. Ze zijn niet alleen leuk om mee te knuffelen, maar ook erg Lief! als accessoire.

 

Afmetingen en materiaal Baby's Only knuffels
De knuffels worden gemaakt van heerlijke zachte stof waar je kindje heerlijk tegenaan wil kruipen. De knuffels hebben een leuk gebreid kabelmotief, en ze zijn door de geborduurde ogen en neus geheel veilig voor je kindje.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Sense Beer Knuffel

  Deze Baby's Only Sense Beer Knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje er heerlijk mee kan knuffelen. Daarnaast kan de knuffel ook als decoratie worden gebruikt in de baby- of kinderkamer.
  19,95
 • Quick view

  Baby's Only Olifant Sparkle Knuffel

  Met de Baby's Only Olifant Sparkle Knuffel wordt de kinderkamer in een handomdraai opgevrolijkt en je kindje kan ook lekker knuffelen met de olifant. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor de wasmachine.
 • Quick view

  Snoozebaby Organic Bobby Bear Ball Stone Beige

  De Snoozebaby Organic Bobby Bear Ball Stone Beige is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen. Dankzij de ronde vorm van de knuffel kan je kindje leuk met de Bobby Bear Ball spelen.
  17,95
 • Quick view

  Baby's Only Beer Kabel 35 cm

  De Baby's Only Beer kabel 35 cm is een schattig beertje waarmee je kind lekker kan knuffelen. Het beertje is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal. Staat ook leuk als accessoires op de baby- en kinderkamer.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Marble Dino Knuffel

  Deze Baby's Only Marble Dino Knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Ook kan de knuffel prima als decoratie worden gebruikt in de baby- of kinderkamer.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Marble Dino Knuffel XL

  Deze Baby's Only Marble Dino Knuffel XL is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Ook kan de knuffel prima als decoratie worden gebruikt in de baby- of kinderkamer.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 39,95

 • Quick view

  Baby's Only Beer

  Prachtige en schattige knuffelbeer wat gebreid is in kabelpatroon van het merk Baby`s Only.

  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Berenkop Wit

  Prachtige en schattige berenkop wat gebreid is in kabelpatroon van Baby's Only. Met de handige lus kun je deze beer ophangen.

  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Beer 35 cm

  Met de Baby's Only Beer Classic 35 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffelbeer is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De beer is ook leuk als decoratie op de kinderkamer.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Knuffelkonijn Sense

  Deze Baby's Only Knuffelkonijn Sense is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Bovendien kan de knuffel prima als decoratie worden gebruikt in de baby- of kinderkamer.

  24,95

  18,95

 • Quick view

  Baby's Only Sun Giraf Groot

  Met deze Baby's Only Sun Giraf Groot wordt de kinderkamer in een handomdraai opgevrolijkt en je kindje kan met de giraf ook lekker knuffelen. Gemaakt van zachte materialen en geschikt voor de wasmachine.
  49,95
 • Quick view

  Baby's Only Kikker Knuffeldoekje

  Met de schattige Baby's Only Kikker Knuffeldoekje kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  14,95
 • Quick view

  Baby's Only Hond Cloud

  Met deze Baby's Only Hond Cloud wordt de kinderkamer in een handomdraai opgevrolijkt en je kindje kan met het hondje ook lekker knuffelen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal met polyester vulling.
  39,95
13 Resultaten