Een Bebe-jou knuffel voor je baby

 

Kleuren, vormen, en geluiden
Met een superzachte, schattige Bebe-jou zal jullie kleine baby slapen als een roos. Door de zachte, gekleurde stoffen van de Bebe-jou knuffels worden de tastzintuigen gestimuleerd.

Lees meer...

 

Ratelen, trillen en muziek; de knuffels doen het allemaal. Door de leuke verschillende vormen zal er bij elke baby één passen. De verschillende vormen en geluiden zorgen voor een goede ontwikkeling van de fijne motoriek. De baby zal in de loop van zijn eerste levensjaar zelfstandig gaan spelen met de knuffel van Bebe-jou. Hij of zij kan er zelf muziek mee maken, of heerlijk knuffelen.

 

De knuffels van Bebe-jou zijn er voor jongens en meisjes
Heb je een stoere knul dan kun je kiezen voor een muziekauto en heb je een kleine prinses dan kun je kiezen voor een roze vlinder.

 

Tevens zijn er speciale Bebe-jou knuffels waaraan de fopspeen van de baby gehangen kan worden. Zo ben je ervan verzekerd dat je de fopspeen en de favoriete knuffels van je baby niet gemakkelijk kwijtraakt.

 

Een Bebe-jou knuffel kan je online kopen bij Babypark. Deze zijn ook regelmatig in de aanbieding, hierdoor blijft het een leuk cadeau om te geven.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bebe-Jou Knuffel Uil

    Met de Bebe-Jou knuffel kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel in de vorm van een uil is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine. Geschikt vanaf de geboorte.
    7,95
1 Resultaten