7 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Knuffel

  De Cottonbaby Soft Knuffel is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek en de tastzin.
  12,95
 • Quick view

  Cottonbaby Panter Knuffel 40 cm

  De Cottonbaby Panter Knuffel 40 cm is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek en de tastzin.
  12,95
 • Quick view

  Cottonbaby Ajour Knuffel

  De Cottonbaby Ajour Knuffel is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek en de tastzin.
  14,95
 • Quick view

  Cottonbaby Kruisje Knuffel

  De Cottonbaby Kruisje Knuffel is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek en de tastzin.
  12,95
 • Quick view

  Cottonbaby Spat Knuffel Zwart / Wit

  De Cottonbaby Spat Knuffel Zwart / Wit is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek en de tastzin.
  14,95
 • Quick view

  Cottonbaby Dot Knuffel

  De Cottonbaby Dot Knuffel is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek en de tastzin.
  14,95
 • Quick view

  Cottonbaby Krul Knuffel Zwart / Wit

  De Cottonbaby Krul Knuffel Zwart / Wit is gemaakt van lekker zacht materiaal en blijft zelfs na het wassen zacht. De knuffel kan al vanaf de geboorte gebruikt worden en stimuleert de fijne motoriek en de tastzin.
  14,95
7 Resultaten