1 Resultaten
  • Quick view Doodoo Beertje

    Doodoo Beertje

    Uit voorraad leverbaar
    48,80
1 Resultaten

Doodoo knuffels

 

Heerlijk slapen
De knuffels van Doodoo zijn werkelijk fantastisch! In de Doodoo knuffel zit veilig verborgen in de buik, een klein apparaatje. Dat kleine apparaatje kan baarmoedergeluiden of kindermuziek produceren en zorgt ervoor dat je baby of peuter heerlijk inslaapt. De knuffel kun je nu ook online kopen, gewoon bij Babypark voor een goede aanbieding.

 

De eerste maanden met je baby zijn behoorlijk intensief. Een knuffel van Doodoo kan ervoor zorgen dat het allemaal iets gemakkelijker gaat bij het inslapen. Slapen is belangrijk voor zowel de hersenontwikkeling van je baby als voor de nachtrust van jezelf.

 

Werking
De knuffel produceert het geluid via de buik. Na vijf minuten schakelt het geluid uit zodat je kindje heerlijk verder kan slapen. De knuffel blijft in de zogenaamde wachtstand staan, zodra je kindje huilt reageert de knuffel erop en begint weer met het produceren van de vertrouwde geluiden.

 

De knuffel is erkend door verloskundigen en kraamzorginstanties. Verkrijgbaar in verschillende designs met verschillende kleuren.