Elodie Details knuffel

 

Elodie Details is een Zweeds designbedrijf dat producten maakt dat niet enkel een bepaald doel dienen maar ook jouw persoonlijkheid laten zien. Zo maken ze van alledaags babyproducten stijlvolle accessoires waarmee je gezien mag worden. Bekijk de schitterende eigentijdse artikelen van dit merk in het assortiment van Babypark. Zo hebben we bijvoorbeeld hele leuke Elodie Details knuffels voor jouw kindje.

Lees meer...

 

Assortiment knuffels van Elodie Details

In het assortiment hebben we verschillende leuke knuffels. Zo hebben we leuke en zachte knuffeldoekjes in verschillende kleuren als konijn-figuurtje. Naast de doekjes hebben we ook de gewone knuffels van dit merk. Ook deze knuffels zijn heerlijk zacht en zijn door jouw kindje makkelijk vast te houden. De knuffels zijn vaak gewoon te wassen op 30 graden in de wasmachine. De knuffels zijn ook leuk om als kraamcadeau te geven. Bij Babypark hebben we de laagsteprijsgarantie zodat je nooit teveel betaalt voor de Elodie Details knuffels.

 

Bestellen Elodie Details knuffels

Doordat we grote voorraden aanhouden zijn de knuffels van Elodie Details vaak ook direct uit voorraad leverbaar. Dus je kunt de knuffel vaak al de volgende dag in huis hebben mits je voor 20:00 uur op een werkdag bestelt. In dat geval kunnen wij de knuffel nog dezelfde dag versturen. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis bezorgd. Wil je eens voelen hoe heerlijk zacht ze zijn dan kun je ook altijd eens langs komen in een van onze megastores. Wij hebben er verschillende door heel Nederland, elk met een eigen team van verkoopspecialisten. Dit team helpt je graag met alle vragen die je mogelijk nog hebt. Het adres van een megastore in jouw regio vind je op onze website.

6 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Funny Francis Knuffel

  De Elodie Details Funny Francis Knuffel is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  32,-
 • Quick view

  Elodie Details Vintage Flower Valentine Knuffel

  De Elodie Details Vintage Flower Valentine Knuffel is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  32,-
 • Quick view

  Elodie Details Rebel Poodle Paul Knuffel

  De Elodie Details Rebel Poodle Paul Knuffel is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  32,-
 • Quick view

  Elodie Details Unicorn James Knuffel

  De Elodie Details Unicorn James Knuffel is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  32,-
 • Quick view

  Elodie Details Gold Harry Knuffel

  De Elodie Details Gold Harry Knuffel is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  32,-
 • Quick view

  Elodie Details Loving Lily Knuffel

  De Elodie Details Loving Lily Knuffel is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  32,-
6 Resultaten