Jollein Knuffels

 

Kinderen en knuffels kunnen soms onafscheidelijk zijn. Een knuffel biedt troost en is een grote steun bij moeilijke situaties en uitdagingen. Bij Babypark wachten er genoeg knuffels om het nieuwe vriendje van je kindje te worden.

 

Lees meer...

Zachte Jollein knuffels

Babypark verkoopt knuffels van Jollein. De meeste knuffels van Jollein zijn gemaakt van een breisel van katoen en acryl en gevuld met polyester fibre fill, hierdoor voelen de Jollein knuffels zacht aan. De Jollein knuffels kunnen ook gebruikt worden als decoratie voor op de baby- of kinderkamer of als kraamcadeautje.

 

Over Jollein

Jollein is een Nederlands merk dat sinds 1973 baby- en kinderproducten produceert. Babypark heeft een ruime collectie aan Jollein producten, zo verkopen wij onder ander Jollein boxkleden, Jollein dekens, Jollein slaapzakken, Jollein kinderfauteuils en Jollein voetenzakken.

 

Bestelinformatie

Kom eens langs bij één van onze megastores om de producten van Jollein te bekijken of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis (mits voorradig)!Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Lama Knuffel Off-white

  De Jollein Lama Knuffel Off-white is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  6,95
 • Quick view

  Jollein Knuffel Frog

  De Jollein Knuffel Frog is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  14,95
 • Quick view

  Jollein Lama Babygym Toys

  Met de Jollein Lama Babygym Toys kan je kindje heerlijk spelen onder de babygym. De speeltjes zijn voorzien van een vrolijke kleur en kan je gemakkelijk bevestigen aan de gym dankzij de drukknoopjes.
  17,95
 • Quick view

  Jollein Lama Knuffel Grey

  De Jollein Lama Knuffel Grey is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  6,95
 • Quick view

  Jollein Natural Knit Bear Knuffel

  De Jollein Natural Knit Bear Knuffel is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. De knuffel is gemaakt van zachte materialen zodat hij er heel schattig uit ziet en fijn is om mee te knuffelen.
  19,95
 • Quick view

  Jollein Monkey Knuffel

  De Jollein Monkey Knuffel is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  14,95
 • Quick view

  Jollein Soft Knit Hippo Knuffel Creamy Peach

  Met de Jollein Soft Knit Hippo Knuffel Creamy Peach kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. De knuffel ziet er schattig uit en voelt zacht aan. Leuk om als cadeau weg te geven!
  14,95
 • Quick view

  Jollein Confetti Monster Knuffel Natural

  De Jollein Confetti Monster Knuffel Natural is van gebreid materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  4,95
 • Quick view

  Jollein Tiny Waffle Babygym Toys

  Met de Jollein Tiny Waffle Babygym Toys kan je kindje heerlijk spelen onder de babygym. De speeltjes zijn voorzien van een vrolijke kleur en kan je gemakkelijk bevestigen aan de gym dankzij de drukknoopjes.
  17,95
 • Quick view

  Jollein XL Lama Knuffel Grey

  De Jollein XL Lama Knuffel Grey is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Safari Babygym Toys

  Met de Jollein Safari Babygym Toys kan je kindje heerlijk spelen onder de babygym. De speeltjes zijn voorzien van een vrolijke kleur en kan je gemakkelijk bevestigen aan de gym dankzij de drukknoopjes.
  17,95
 • Quick view

  Jollein Confetti Monster Knuffel Vintage Pink

  De Jollein Confetti Monster Knuffel Vintage Pink is van gebreid materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  12,95
 • Quick view

  Jollein Confetti Monster Knuffel Stone Green

  De Jollein Confetti Monster Knuffel Stone Green is van gebreid materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  12,95
 • Quick view

  Jollein XL Lama Knuffel Off-white

  De Jollein XL Lama Knuffel Off-white is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  9,95
14 Resultaten