Jollein Knuffels

Kinderen en knuffels kunnen soms onafscheidelijk zijn. Een knuffel biedt troost en is een grote steun bij moeilijke situaties en uitdagingen. Bij Babypark wachten er genoeg knuffels om het nieuwe vriendje van je kindje te worden. Lees meer...

Zachte Jollein knuffels

Babypark verkoopt knuffels van Jollein. De meeste knuffels van Jollein zijn gemaakt van een breisel van katoen en acryl en gevuld met polyester fibre fill, hierdoor voelen de Jollein knuffels zacht aan. De Jollein knuffels kunnen ook gebruikt worden als decoratie voor op de baby- of kinderkamer of als kraamcadeautje.

Over Jollein

Jollein is een Nederlands merk dat sinds 1973 baby- en kinderproducten produceert. Babypark heeft een ruime collectie aan Jollein producten, zo verkopen wij onder ander Jollein boxkleden, Jollein dekens, Jollein slaapzakken, Jollein kinderfauteuils en Jollein voetenzakken.

Bestelinformatie

Kom eens langs bij één van onze megastores om de producten van Jollein te bekijken of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis (mits voorradig)!Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Pinguin Knuffel 23 cm

  De Jollein Pinguin Knuffel 23 cm is gemaakt van zacht materiaal en heeft een grappige uitstraling, waardoor je kindje urenlang speelplezier heeft. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  12,95
 • Quick view

  Jollein XL Lama Knuffel Off-white 28 cm

  De Jollein XL Lama Knuffel Off-white 28 cm is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  10,95
 • Quick view

  Jollein Moon Babygym Toys

  Met de Jollein Moon Babygym Toys kan je kindje heerlijk spelen onder de babygym. De speeltjes zijn voorzien van een vrolijke kleur en kan je dankzij de drukknoopjes gemakkelijk bevestigen aan de gym.
  18,95
 • Quick view

  Jollein Bunny Joey Knuffel 50 cm

  De Jollein Bunny Joey Knuffel 50 cm is gemaakt van zacht materiaal en heeft een grappige uitstraling, waardoor je kindje urenlang speelplezier heeft. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  12,95
 • Quick view

  Jollein XL Lama Knuffel Grey 28 cm

  De Jollein XL Lama Knuffel Grey 28 cm is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  10,95
 • Quick view

  Jollein Lama Knuffel Off-white 20 cm

  De Jollein Lama Knuffel Off-white 20 cm is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  7,95
 • Quick view

  Jollein Lama Babygym Toys

  Met de Jollein Lama Babygym Toys kan je kindje heerlijk spelen onder de babygym. De speeltjes zijn voorzien van een vrolijke kleur en kan je gemakkelijk bevestigen aan de gym dankzij de drukknoopjes.
  19,95
 • Quick view

  Jollein Bunny Nola Knuffel 50 cm

  De Jollein Bunny Nola Knuffel 50 cm is gemaakt van zacht materiaal en heeft een grappige uitstraling, waardoor je kindje urenlang speelplezier heeft. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  12,95
 • Quick view

  Jollein Polar Babygym Toys

  Met de Jollein Polar Babygym Toys kan je kindje heerlijk spelen onder de babygym. De speeltjes zijn voorzien van een vrolijke kleur en kan je dankzij de drukknoopjes gemakkelijk bevestigen aan de gym.
  19,95
 • Quick view

  Jollein Lama Knuffel Grey 20 cm

  De Jollein Lama Knuffel Grey 20 cm is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  7,95
10 Resultaten