Sebra knuffels

Sebra knuffels zien er heel sfeervol uit. De meeste Sebra knuffel zijn gehaakt. Deze ouderwetse techniek in combinatie met hippe kleuren maken Sebra knuffels heel bijzonder. Sebra knuffels zijn in de meeste gevallen gewoon uitwasbaar in de wasmachine.

Sebra knuffel en pop ineen

Meestal hebben wij ook gehaakte poppen van Sebra in ons assortiment. Deze Sebra knuffels zien er extra leuk uit. Deze Sebra knuffels zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, met een blank uiterlijk en blond haar, met een chinees uiterlijk of met een bruine huid en zwart kroeshaar.  De ze Sebra knuffels zien er stuk voor stuk heel leuk uit.
Lees meer...

Over Sebra

Sebra is een Deens merk van meubels en accessoires voor kinderen. Sebra maakt veel gebruik van klassieke handwerktechnieken, zoals haken en breien. Sommige producten van Sebra zijn met de hand gemaakt, veelal van natuurlijke materialen.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Bluebell The Bunny Knuffel Dreamy Lavender

  De Sebra Bluebell The Bunny Knuffel Dreamy Lavender is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kinderhandjes.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Buttercup The Mouse Knuffel Yellow

  De Sebra Buttercup The Mouse Knuffel Yellow is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kinderhandjes.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Marion The Whale Knuffel Ocean Dive Navy

  De Sebra Marion The Whale Knuffel Ocean Dive Navy is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kinderhandjes.
  59,-
 • Quick view

  Sebra Morgan The Octopus Knuffel Rusty Brown

  De Sebra Morgan The Octopus Knuffel Rusty Brown is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kinderhandjes.
  31,95
 • Quick view

  Sebra Gehaakte Trekdier Dino

  De Sebra Gehaakte Trekdier Dino is een ideaal item het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over rubberen wielen zodat jouw vloer niet beschadigd wordt. De dino is niet geschikt voor de wasmachine.
  64,95
5 Resultaten