Sebra knuffels

 

Sebra knuffels zien er heel sfeervol uit. De meeste Sebra knuffel zijn gehaakt. Deze ouderwetse techniek in combinatie met hippe kleuren maken Sebra knuffels heel bijzonder. Sebra knuffels zijn in de meeste gevallen gewoon uitwasbaar in de wasmachine.

 

Sebra knuffel en pop ineen

Meestal hebben wij ook gehaakte poppen van Sebra in ons assortiment. Deze Sebra knuffels zien er extra leuk uit. Deze Sebra knuffels zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, met een blank uiterlijk en blond haar, met een chinees uiterlijk of met een bruine huid en zwart kroeshaar.  De ze Sebra knuffels zien er stuk voor stuk heel leuk uit.

 

Lees meer...

Over Sebra

Sebra is een Deens merk van meubels en accessoires voor kinderen. Sebra maakt veel gebruik van klassieke handwerktechnieken, zoals haken en breien. Sommige producten van Sebra zijn met de hand gemaakt, veelal van natuurlijke materialen.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Knuffelpop Li

  Zie je hoe lief knuffelpop Li met haar oogjes knippert? Ze zoekt een vriendje die uren met haar kan dollen en spelen. En is jouw kindje moe, dan doet pop Rose ook heerlijk een dutje.
  39,95
 • Quick view

  Sebra Gehaakte Dino

  De Sebra Gehaakte Dino is een ideaal item het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over rubberen wielen zodat jouw vloer niet beschadigd wordt. De ijsbeer is niet geschikt voor de wasmachine.
  54,95
 • Quick view

  Sebra Knuffelpop Birk

  Sebra Knuffelpop Birk is een gehaakte knuffel wat lekker zacht aanvoelt. De dunne benen zijn makkelijk om aan vast te pakken. Het is heerlijk om mee te knuffelen maar de knuffel is als decoratie ook erg leuk!
  39,95
 • Quick view

  Sebra Knuffel Koe Carl

  Sebra Knuffel Koe Carl is een gehaakte knuffel wat lekker zacht aanvoelt. De lange poten zijn makkelijk om aan vast te pakken. Het is heerlijk om mee te knuffelen maar de knuffel is als decoratie ook erg leuk!
  29,95
 • Quick view

  Sebra Pluche Muzikale Olifant

  Met de Sebra Pluche Muzikale Olifant kan je kindje heerlijk knuffelen door het zachte materiaal. Ook komt er uit de knuffel rustgevende muziek en kan de knuffel makkelijk bevestigt worden aan de een box of bedje.
  39,95
 • Quick view

  Sebra Knuffel Hond Bella

  Sebra Knuffel Hond Bella is een gehaakte knuffel wat lekker zacht aanvoelt. De lange poten zijn makkelijk om aan vast te pakken. Het is heerlijk om mee te knuffelen maar de knuffel is als decoratie ook erg leuk!

  44,95

  29,95

 • Quick view

  Sebra Gehaakte Olifant

  De Sebra Gehaakte Olifant is een ideaal item het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over rubberen wielen zodat jouw vloer niet beschadigd wordt. De Olifant is niet geschikt voor de wasmachine.
  49,95
 • Quick view

  Sebra Gehaakte Ijsbeer

  De Sebra Gehaakte Ijsbeer is leuk speelgoed dat is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De ijsbeer heeft rubberen wielen zodat jouw vloer niet beschadigd wordt. Aan het trekkoord kan je kindje de ijsbeer gemakkelijk meenemen.
  54,95
 • Quick view

  Sebra Knuffelpop Rose

  Zie je hoe lief knuffelpop Rose met haar kraaloogjes kijkt? Ze zoekt een vriendje die uren met haar kan dollen en spelen. En is jouw kindje moe, dan doet pop Rose ook heerlijk een dutje.
  49,95
 • Quick view

  Sebra Pluche Olifant Knuffel Vintage Rose

  Deze Sebra Pluche Olifant Knuffel Vintage Rose is een heerlijk zachte knuffel met een uniek design. De pluche knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  22,95
 • Quick view

  Sebra Gehaakte Knuffel Panda

  Met de Sebra Gehaakte Knuffel Panda kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen. Ook kan je de knuffel gebruiken als decoratie om de kinderkamer op te vrolijken. De knuffel voelt heerlijk zacht aan en is geschikt vanaf de geboorte.
  39,95
 • Quick view

  Sebra Pop Lilly

  Met deze pop kan je kind heerlijk knuffelen en spelen. Lilly is gehaakt en heerlijk zacht. Geschikt vanaf de geboorte.
  54,95
 • Quick view

  Sebra Pluche Knuffel Olifant Cloud Blue

  Deze Sebra Pluche Knuffel Olifant Cloud Blue is een heerlijk zachte knuffel met een uniek design. De pluche knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  22,95
13 Resultaten