Smallstuff knuffels

Een Smallstuff knuffel voelt heerlijk zacht aan en ziet er heel leuk uit. Vaak heeft een Smallstuff knuffel een retro uitstraling en is deze gebreid of gehaakt. De ontwerpers van dit Deense merk lieten zich inspireren door kinderen en hun creativiteit, evenals door Scandinavische moeders met hun voorliefde voor zachte tinten en klassieke looks. Alle Smallstuff knuffels zijn gemaakt volgens de strenge Europese veiligheidsnormen.

Lees meer...

Gehaakte of gebreide knuffel van Smallstuff

De ontwerpers van Smallstuff maken veel gebruik van natuurlijke materialen, zoals katoen. Ook gebruiken zij vaak klassieke handwerktechnieken als breien en haken. Dit geeft een Smallstuff knuffel extra sfeer. Sommige Smallstuff knuffels zijn zelfs met de hand gehaakt of gebreid. Een gehaakte of gebreide knuffel van Smallstuff is een echte aanrader!

Smallstuff knuffel als decoratie

Smallstuff knuffels zien er zo leuk uit dat je deze ook gerust voor de sier in de babykamer kunt neerzetten. Een Smallstuff knuffelpop is ook heel leuk te combineren met een Smallstuff poppenwagen. Ook onze Smallstuff trekdieren passen hier heel leuk bij! Bekijk ook eens ons complete assortiment van Smallstuff en laat je verrassen door alle mooie accessoires voor de inrichting van de babykamer. De meeste Smallstuff producten zijn gemaakt in hetzelfde kleurengamma, waardoor deze heel goed met elkaar te combineren zijn.

De Smallstuff knuffelpop of knuffel is online te bestellen via Babypark.nl. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Als wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, bezorgen wij de bestelde producten morgen al bij je thuis. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van je aankoop kunt genieten! Voorwaarde is wel dat de bestelde producten bij ons op voorraad zijn. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Smallstuff Knitted Hippo Knuffel

  De Stijlvolle Smallstuff Knitted Hippo Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  24,95
 • Quick view

  Smallstuff Rabbit Knuffel Powder / Gold

  De Smallstuff Rabbit Knuffel Powder / Gold is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  44,95
 • Quick view

  Smallstuff Dragon Activiteitenknuffel Green

  Met de stijlvolle Smallstuff Dragon Activiteitenknuffel Green kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  29,95
 • Quick view

  Smallstuff Giraf Activiteitenknuffel Petrol / Grey

  Met de Smallstuff Giraf Activiteitenknuffel Petrol / Grey kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  37,95
 • Quick view

  Smallstuff Teddy Activiteitenknuffel Cobalt

  Met de stijlvolle Smallstuff Teddy Activiteitenknuffel Cobalt kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  29,95
 • Quick view

  Smallstuff Ballerina Activiteitenknuffel Peach / Gold

  Met de Smallstuff Ballerina Activiteitenknuffel Peach / Gold kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  29,95
 • Quick view

  Smallstuff Giraf Activiteitenknuffel Peach / Powder

  Met de Smallstuff Giraf Activiteitenknuffel Peach / Powder kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  37,95
 • Quick view

  Smallstuff Lion Knuffel

  De Smallstuff Lion Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  44,95
8 Resultaten