Een knuffel van SnoozeBaby kopen

 

Leuke en leerzame knuffels
De knuffels van SnoozeBaby zien er leuk uit, en daarnaast zijn ze ook nog eens heel leerzaam. De SnoozeBaby knuffels hebben verschillende labeltjes en kleuren, je kindje kan er dus veel aan ontdekken. Uiteraard zijn de knuffels heerlijk zacht, ideaal om lekker mee te knuffelen.

Lees meer...

 

SnoozeBaby Dress Up Doll
Online op Babypark vind je tussen de SnoozeBaby knuffel collectie, ook de Snooze Baby Dress Up Doll. Deze pop is verkrijgbaar als jongetje en als meisje. Je kindje kan deze pop, zoals de naam al zegt, verschillende kleertjes aan- en uittrekken. Vooral onder de meisjes is dit een erg geliefde pop.

 

Aanbiedingen en andere knuffels
Op onze website zijn de SnoozeBaby knuffels regelmatig in de aanbieding. Als je toch nog even verder wil kijken naar andere knuffels, kun je bij een van de vele andere merken terecht, zoals het populaire Woezel en Pip.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby Pacifier Knuffel Flo Yellow

  Met dit Snoozebaby Pacifier Knuffel Flo Yellow kan je kindje heerlijk knuffelen. Dit speenknuffeltje voorkomt dat het speentje van je kind kwijtraakt in bed, omdat het speentje aan het staartje bevestigd kan worden.
  16,95
 • Quick view

  Snoozebaby Freddy Frolic Knuffel Misty Green

  Met dit heerlijk zachte Snoozebaby Freddy Frolic Knuffel Misty Green kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van zacht materiaal en ideaal voor kleine handjes om vast te pakken.
  14,95
 • Quick view

  Snoozebaby Shelly Shy Knuffel Orchid Blush

  Met dit heerlijk zachte Snoozebaby Shelly Shy Knuffel Orchid Blush kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van zacht materiaal en ideaal voor kleine handjes om vast te pakken.
  12,95
3 Resultaten